O pasiune care a început cu un răsărit de soare!

Pentru unii dintre noi sportul este poate doar o activitate oarecare, însă cei care au gustat cu adevărat din plăcerile cu care acesta vine la pachet, cu siguranță sunt de părere că sportul este o noțiune mult mai complexă. Demonstrația acestei teorii vine din faptul că sportul schimbă vieți, leagă prietenii, transformă tristețea în lacrimi de bucurie și reprezintă impulsul de care avem nevoie pentru a ne autodepăși constant. 

Pentru că ne dorim să inspirăm lumea prin puterea exemplului și prin cât mai multe povești care să descrie cultura alergării din familia 321sport, Cristina, una dintre pasionatele de alergare din comunitatea noastră care a testat noii pantofi de alergare HOVR Machina, a împărtășit cu noi cum a reușit alergarea să o transforme într-un om mai bun, mai puternic și mai încrezător în forțele proprii.

Cristina are 44 de ani, s-a născut în Târgu Mureș, dar locuiește în București de mai bine de un deceniu și este director de marketing. Primul său contact cu alergarea a avut loc în 2017 când era într-o vacanță în Spania. Ne-a povestit că totul a început atunci când s-a îndrăgostit de răsăritul superb al orășelului în care se cazase, lucru ce a determinat-o să iasă la alergat în fiecare dimineață pentru a-l admira. 

Deși a continuat să alerge și când s-a întors din vacanță, Cristina și-a descoperit adevărata pasiune pentru alergat un an mai târziu când soțul ei a început să îi arate cât de mult crede în ea, urmând să o antreneze pentru primul său semimaraton. 

Cea mai frumoasă amintire a sa legată de alergare este din octombrie 2018, tocmai de la primul său semimaraton pe care l-a alergat alături de soțul ei. Obiectivul Cristinei era să reușească să îl termine în aproximativ două ore, dar în ultima sută de metri, când a văzut timer-ul de la sosire a realizat că o să-l termine mult mai repede. A fost atât de emoționată încât a trecut linia de sosire în lacrimi. Practic acela a fost momentul în care s-a îndrăgostit de alergare deoarece a realizat cât cântărește de fapt sportul în viețile oamenilor, că înseamnă emoții trăite la o intensitate incredibilă.

De atunci, sportul face parte din programul ei zilnic, iar asta o face să își înceapă ziua mult mai devreme, să fie mai responsabilă, mai ordonată, mai răbdătoare și mai încrezătoare. Alergarea a învățat-o să țină capul sus indiferent de provocări, să respire adânc și să meargă mereu înainte zâmbind. 

În prezent, Cristina este un membru nelipsit din comunitatea 321sport și din cadrul programului #PotSaZbor #dela1la21 powered by Under Armour. A împărtășit cu noi faptul că sentimentul de apartenență la un grup cu aceeași pasiune o motivează foarte mult și o ajută să nu renunțe în momentele grele. De asemenea, o ajută să se adapteze la ritmul celorlalți și să îi încurajeze și ea la rândul ei pe cei din spate să nu renunțe, iar energia și starea de bine pe care i-o dau ceilalți o fac să iubească și mai mult acest sport.  

Și cum nicio pasiune nu există fără un vis, Cristina visează ca pe viitor să alerge la un maraton în Berlin sau New York, iar pe termen lung, să poată să alerge și la 85 de ani cu aceeași bucurie ca și acum.


În prezent, având în vedere situația virusului COVID-19, antrenamentele  susținute de Under Armour România sunt suspendate. Citiți mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu