Florin Balache: alergător de 10 (zece) kilometri!

Florin Balache locuiește în Târgoviște, este căsătorit, are doi copii în vârstă de 12 și 9 ani și îi plac activitățile în aer liber. Este administrator de imobile și, în ciuda programului aglomerat, vine în București săptămânal la alergările 321sport.

Face parte din cei 5 alergători de nota 10 (zece) kilometri pe care îi pregătim pentru prima lor cursă de 10 kilometri în cadrul Garmin 10K @ Cluj Marathon 2020.

Citiți mai multe despre ”Alergători de nota 10 (zece) kilometri dând click pe imagine.
Soția lui, Loredana, l-a nominalizat pentru acest proiect: „Prin această nominalizare, sper să se „viruseze” și soțul ca și mine și să participe și el la competiții alături de mine, să înțeleagă mai bine fenomenul acesta (dorința mea de a participa lunar la câte o competiție) dar și beneficiile alergării.

De regulă, este foarte norocos. Nu crede că va avea momente dificile în această alergare, chiar dacă nu a mai participat la astfel de concursuri. Pentru Florin, este ocazia perfectă să își demonstreze că alergarea îi vine destul de natural, dacă o face în mod constant. Consideră că sportul în general, alergarea acum în mod particular îl poate face pe om mai bun!

Și el ca și și ceilalți colegi ai proiectului vrea să rămână în comunitate și să alerge alături de 321sport și după încheierea competiției de la Cluj, chiar dacă vine din Târgoviște pentru alergări.

Florin s-a alăturat deja comunității 321sport la antrenamente și a început să primească sfaturi personalizate, iar în următoarele săptămâni, va crește gradual distanța alergată și se va pregăti pentru prima lui cursă de 10 kilometri.

Stați aproape de noi pentru că vom împărtăși un status săptămânal cu progresul lui Florin, care va folosi în toată această experiență un ceas Garmin Forerunner 45.


Prezentare Garmin Forerunner 45

Forerunner 45 este ceasul pentru alergare cu GPS cu toate funcţiile pentru alergare de care aveţi nevoie într-un ceas inteligent elegant, uşor, pe care vă veţi dori să-l purtaţi zi şi noapte.

Specificații:

  • Monitorizează pulsul la încheietura mâinii, pentru că metoda măsurării pulsului cu degetul este de modă veche.
  • Pentru dovada concretă că aţi dat tot ce-i mai bun, GPS-ul monitorizează ritmul, distanţa, intervalele şi multe altele.
  • Porniţi pe drumul către glorie cu Antrenor Garmin planuri adaptive de antrenament.
  • Monitorizaţi locurile în care alergaţi şi obţineţi statistici exacte, inclusiv distanţa, ritmul şi intervalele.
  • Vă susţinem cu detecţia integrată a incidentelor şi funcţii de asistenţă.
  • Înregistraţi mai multe mile în jurnal între încărcări cu o durată de viaţă a bateriei de până la 7 zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu