Diana Rusu: alergătoare de 10 (zece) kilometri!

Diana Rusu are 32 de ani și locuiește în București, locul unde s-a născut, a crescut și a fost educată. Ca meserie, lucrează ca arhitectă în cadrul unui birou de proiectare.

Face parte din cei 5 alergători de nota 10 (zece) kilometri pe care îi pregătim pentru prima lor cursă de 10 kilometri în cadrul Garmin 10K @ Cluj Marathon 2020.

Citiți mai multe despre ”Alergători de nota 10 (zece) kilometri dând click pe imagine.

A vrut să se apuce de alergat pentru că îi oferă tot ce are nevoie: mișcare în aer liber, îndrumare și susținere, compania unor oameni frumoși și stimulentul de a participa la o competiție unde se așteaptă să poată mai mult decât crede ea acum.

Crede că, în cele mai dificile momente o va ține motivată dorința de a face ceva doar pentru ea și de a-și depăși semnificativ limita anduranței actuale.
Cel mai mare vis al ei legat de alergare este unul care o scoate din zona
confort unde viețuiește de prea mult timp și culminează prin a-i deveni un stil de viață.

Nu se teme de alte provocări în afară de eventuale probleme de sănătate, iar dacă va întâmpina vreuna ce o va pune în dificultate, va face tot ce poate să o depășească. E încrezătoare!

Ne mărturisește că alergarea o va ajuta să fie un om mai optimist, relaxat, fericit și mai sănătos.

Și ea ca și și , trei dintre ceilalți colegi ai proiectului vrea să rămână în comunitate și să alerge alături de 321sport și după încheierea competiției de la Cluj.

Diana s-a alăturat deja comunității 321sport la antrenamente și a început să primească sfaturi personalizate, iar în următoarele săptămâni, va crește gradual distanța alergată și se va pregăti pentru prima ei cursă de 10 kilometri.

Stați aproape de noi pentru că vom împărtăși un status săptămânal cu progresul Dianei, care va folosi în toată această experiență un ceas Garmin Forerunner 45S.


Prezentare Garmin Forerunner 45S

Forerunner 45S este ceasul pentru alergare cu GPS de dimensiuni mai mici, cu toate funcţiile pentru alergare de care aveţi nevoie într-un ceas inteligent elegant, uşor, pe care vă veţi dori să-l purtaţi zi şi noapte.

Specificații:

  • Monitorizează pulsul la încheietura mâinii, pentru că metoda măsurării pulsului cu degetul este de modă veche.
  • Pentru dovada concretă că aţi dat tot ce-i mai bun, GPS-ul monitorizează ritmul, distanţa, intervalele şi multe altele.
  • Porniţi pe drumul către glorie cu Antrenor Garmin planuri adaptive de antrenament.
  • Luaţi-vă adio de la mesajele text ratate cu notificări inteligente trimise chiar la încheietura mâinii.
  • Vă susţinem cu detecţia integrată a incidentelor şi funcţii de asistenţă.
  • Înregistraţi mai multe mile în jurnal între încărcări cu o durată de viaţă a bateriei de până la 7 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu