Alina Pintilii: alergătoare de 10 (zece) kilometri!

Alina Pintilii are 45 de ani, e învățătoare de 26 de ani, absolventă de facultate și master în Științele Educației, cu peste 5 generații de elevi. Anii pe care-i are, nu îi simte, pentru că e mult prea ocupată ca să poată avea timp să fie depresivă din cauza vârstei. Ne mărturisește că pare o persoană puternică, dar că este extrem de ușor de impresionat, încearcă totul și rezolvă multe, e ușor dezorganizată și foarte impulsivă, defect la remedierea căruia lucrează de ceva timp. Prea multe kilograme în plus, prea puțin timp liber!

Face parte din cei 5 alergători de nota 10 (zece) kilometri pe care îi pregătim pentru prima lor cursă de 10 kilometri în cadrul Garmin 10K @ Cluj Marathon 2020.

Citiți mai multe despre ”Alergători de nota 10 (zece) kilometri dând click pe imagine.

Alina este o persoană foarte veselă și extrem de sociabilă, un bun camarad, dar și un adversar înverșunat, dacă se simte nevoită. E o mamă modernă în gândire, încă amuzantă, pentru fiica adolescentă și prietenii ei, dar o soție gureșă. În concluzie, ne zice ea: e FEMEIE!

Își adoră puradeii și este foarte norocoasă: e la fel de adorată și ea, pentru că nu uită niciodată că, înainte de a fi învățătoare, e mamă! În timpul pe care-l petrece alături de copii, dansează alături de ei, cântă în autocar, prăjește  bezele cu ei la focul de tabără, face serbări, creează amintiri și formează oameni! Copiii îi spun SUPER-TEACHER! Crede că e suficient să spună asta! E fericită!

Alina vrea să se apuce de alergat din dorința ei acută de schimbare în bine. Resimte schimbările din corpul ei, începe să aibă din ce în ce mai multe probleme de sănătate și are nevoie, în primul rând, de starea de bine pe care i-o dă sportul, mișcarea.


Vrea să fie un model pentru copilul ei, să fie mândră că mama ei îmbătrânește frumos. Vrea să cunoască oameni cu preocupări diverse, de la care are ce învăța.

Întotdeauna a fost competitivă și a considerat că un lucru început, trebuie terminat. Mereu se gândește la ce va spune Cezara, fiica ei despre ea, apoi se gândește ce mândri vor fi puradeii de la școală, când doamna lor se va întoarce cu medalie!
Cel mai mare vis al ei e să alerge la un maraton, undeva într-un loc exotic. Nu va fi ea Tibi Ușeriu, cu siguranță, dar poate visa, nu?

Și ea ca și și , doi dintre ceilalți colegi ai proiectului vrea să se bucure pentru această șansă și să alerge alături de 321sport. și după încheierea competiției de la Cluj.

Îi e teamă că va fi cea mai puțin capabilă dintre toți, cu cea mai slabă condiție fizică, cu cele mai multe kilograme, dar e conștientă că nu trebuie să-i fie teamă decât de ea, că ceilalți nu-i sunt adversari, ci parteneri și susținători!

Alina s-a alăturat deja comunității 321sport la antrenamente și a început să primească sfaturi personalizate, iar în următoarele săptămâni, va crește gradual distanța alergată și se va pregăti pentru prima ei cursă de 10 kilometri.

Stați aproape de noi pentru că vom împărtăși un status săptămânal cu progresul Alinei, care va folosi în toată această experiență un ceas Garmin Forerunner 45S.


Prezentare Garmin Forerunner 45S

Forerunner 45S este ceasul pentru alergare cu GPS de dimensiuni mai mici, cu toate funcţiile pentru alergare de care aveţi nevoie într-un ceas inteligent elegant, uşor, pe care vă veţi dori să-l purtaţi zi şi noapte.

Specificații:

  • Monitorizează pulsul la încheietura mâinii, pentru că metoda măsurării pulsului cu degetul este de modă veche.
  • Pentru dovada concretă că aţi dat tot ce-i mai bun, GPS-ul monitorizează ritmul, distanţa, intervalele şi multe altele.
  • Porniţi pe drumul către glorie cu Antrenor Garmin planuri adaptive de antrenament.
  • Luaţi-vă adio de la mesajele text ratate cu notificări inteligente trimise chiar la încheietura mâinii.
  • Vă susţinem cu detecţia integrată a incidentelor şi funcţii de asistenţă.
  • Înregistraţi mai multe mile în jurnal între încărcări cu o durată de viaţă a bateriei de până la 7 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu