Robert Pelin: alergător de 10 (zece) kilometri!

Robert Pelin are aproape 24 de ani, a venit în capitală venit din Botoșani pentru a studia. A decis să rămână în București și să își urmeze pasiunea de a instrui copiii și de a investi în educația lor. E pasionat de mai multe sporturi (înot, schi, ciclism) și deși nu poate afirma că le și practică foarte des, e determinat să schimbe acest lucru.

Face parte din cei 5 alergători de nota 10 (zece) kilometri pe care îi pregătim pentru prima lor cursă de 10 kilometri în cadrul Garmin 10K @ Cluj Marathon 2020.

Citiți mai multe despre ”Alergători de nota 10 (zece) kilometri dând click pe imagine.

Robert face mult voluntariat, se consideră un ONG-ist implicat și luptă pentru ca orice copil, indiferent de mediul din care provine, să aibă dreptul la o educație corectă și normală. Lucrează cu bibliotecile publice din România, în cadrul proiectului CODE Kids, unde își dorește ca toți copiii din mediul rural să vadă mai departe de marginea localităților lor.

Vrea să se apuce de alergat de mai mult timp, însă până să afle de 321sport, toate încercările lui au eșuat din lipsa unui impuls. A încercat să alerge de unul singur, dar din păcate renunța foarte repede la idee. Vrea să alerge alături de gașca 321sport pentru că aici a văzut o comunitate unită și e sigur că, alături de alți oameni ambițioși ca și el, va găsi impulsul și motivația de a alerga. Recunoaște că e și puțin competitiv, iar în cadrul „Alergători de nota 10 (zece) kilometri” are posibilitatea de a concura alături de o echipă.

Ne-a împărtășit că principala lui motivație va fi legată de dorința lui interioară de a-și demonstra că poate face acest lucru. Pe lângă aceasta, crede că îl vor motiva și colegii lui, dar și spiritul său competitiv.

Visul lui cel mai mare este să alerge la un maraton susținând o cauză socială, iar cea mai mare provocare pe care crede că o va întâmpina e aceea de a-și depăși limitele psihice.

Simte că alergarea îl va face un om mai bun pentru că în primul rând, își va demonstra că e un om care poate! Care poate să realizeze ce își propune. Faptul că până acum a eșuat în a realiza acest obiectiv, faptul că în sfârșit o va face, îi va aduce motivația necesară să lupte și pentru alte obiective/cauze pe care le vede imposibile.

Robert s-a alăturat deja comunității 321sport la antrenamente și a început să primească sfaturi personalizate, iar în următoarele săptămâni, va crește gradual distanța alergată și se va pregăti pentru prima lui cursă de 10 kilometri.

Stați aproape de noi pentru că vom împărtăși un status săptămânal cu progresul lui Robert, care va folosi în toată această experiență un ceas Garmin Forerunner 45.


Prezentare Garmin Forerunner 45

Forerunner 45 este ceasul pentru alergare cu GPS cu toate funcţiile pentru alergare de care aveţi nevoie într-un ceas inteligent elegant, uşor, pe care vă veţi dori să-l purtaţi zi şi noapte.

Specificații:

  • Monitorizează pulsul la încheietura mâinii, pentru că metoda măsurării pulsului cu degetul este de modă veche.
  • Pentru dovada concretă că aţi dat tot ce-i mai bun, GPS-ul monitorizează ritmul, distanţa, intervalele şi multe altele.
  • Porniţi pe drumul către glorie cu Antrenor Garmin planuri adaptive de antrenament.
  • Monitorizaţi locurile în care alergaţi şi obţineţi statistici exacte, inclusiv distanţa, ritmul şi intervalele.
  • Vă susţinem cu detecţia integrată a incidentelor şi funcţii de asistenţă.
  • Înregistraţi mai multe mile în jurnal între încărcări cu o durată de viaţă a bateriei de până la 7 zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu