Gabriela Mihoci: alergătoare de 10 (zece) kilometri!

Gabriela Mihoci are 33 de ani și îi place să creadă că e o persoană activă, deși declară despre ea că e destul de sedentară. Viața ei sportivă se limitează la perioada copilăriei. 

Face parte din cei 5 alergători de nota 10 (zece) kilometri pe care îi pregătim pentru prima lor cursă de 10 kilometri în cadrul Garmin 10K @ Cluj Marathon 2020.

Citiți mai multe despre ”Alergători de nota 10 (zece) kilometri dând click pe imagine.

În acest moment, e consultantă în domeniul Learning & Development în cadrul unei firme de distribuție farmaceutică și dorește să readucă energia în viața ei și să învețe să alerge corect, să înceapă să se bucure și ea de libertatea pe care i-o aduce alergatul.

Gabriela ne-a mărturisit că va avea susținerea prietenului ei, care a și încurajat-o să se înscrie la alergările 321sport. Speră ca alături de colegii din echipă să găsească motivația necesară pentru a se autodepăși.

Cel mai mare vis al ei este să participe alături de prietenul ei la un maraton de 42 de kilometri, deși e conștientă că mai are foarte mult până să ajungă acolo, iar cea mai mare provocare e mintea ei: să creadă că nu e în stare.
Cu ajutorul alergărilor, crede că va fi mai mulțumită de ea, iar acest lucru o va ajuta în toate relațiile ei. Și mai crede că obiceiul acesta nou va fi o modalitate foarte bună pentru ea de a mai scăpa din stresul de zi cu zi. Speră ca alergarea să fie atât un consumator de energie negativă 😉, cât și un boost de creativitate, are mare nevoie de ea. 
Și ea ca și Robert, unul din colegii „Alergători de nota 10 (zece) kilometri” vrea să se apuce de alergat de mai mult timp, însă până să afle de 321sport, toate încercările ei au eșuat din lipsa motivației. 

Gabriela s-a alăturat deja comunității 321sport la antrenamente și a început să primească sfaturi personalizate, iar în următoarele săptămâni, va crește gradual distanța alergată și se va pregăti pentru prima ei cursă de 10 kilometri.

Stați aproape de noi pentru că vom împărtăși un status săptămânal cu progresul Gabrielei, care va folosi în toată această experiență un ceas Garmin Forerunner 45S.


Prezentare Garmin Forerunner 45S

Forerunner 45S este ceasul pentru alergare cu GPS de dimensiuni mai mici, cu toate funcţiile pentru alergare de care aveţi nevoie într-un ceas inteligent elegant, uşor, pe care vă veţi dori să-l purtaţi zi şi noapte.

Specificații:

  • Monitorizează pulsul la încheietura mâinii, pentru că metoda măsurării pulsului cu degetul este de modă veche.
  • Pentru dovada concretă că aţi dat tot ce-i mai bun, GPS-ul monitorizează ritmul, distanţa, intervalele şi multe altele.
  • Porniţi pe drumul către glorie cu Antrenor Garmin planuri adaptive de antrenament.
  • Luaţi-vă adio de la mesajele text ratate cu notificări inteligente trimise chiar la încheietura mâinii.
  • Vă susţinem cu detecţia integrată a incidentelor şi funcţii de asistenţă.
  • Înregistraţi mai multe mile în jurnal între încărcări cu o durată de viaţă a bateriei de până la 7 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu