Alergări de poveste cu 321sport: fotografiile care ne-au impresionat în 2020!

Comunitatea de alergare ne ajută să fim uniți, să evoluăm împreună și să creăm momente de neuitat. Fie că alergăm în parc, pe pistă sau în orice alt loc, la antrenamentele 321sport accentul cade întotdeauna pe cuvântul împreună. În 2020 am început să facem niște fotografii mai speciale în cadrul antrenamentelor noastre.

Povestea este simplă: în sezonul de iarnă, toate antrenamentele pe timp de seară se desfășoară pe întuneric. Asta înseamnă că la poza de grup încercăm să stăm cât mai aproape de stâlpii de iluminat de la intrarea din parcul Herăstrău, dar ce ne facem cu fotografiile de pe traseu? Vara este ușor, ziua este lungă, iar camera își face treaba, însă pe întuneric rezultatele nu sunt prea fericite.

Am început să ne jucăm cu niște contexte diferite: fotografie alb negru în care ne-am folosit de frontalele alergătorilor și de tehnica contre-jour. Ce-a ieșit puteți vedea puțin mai jos, cert este că sunt niște fotografii pe care chiar ar trebui să le înrămăm pentru că reprezintă esența expresiei #RunningCulture – felul în care reușim să transformăm contextele sportive în inspirație pentru toți cei din jur.

De ce să alergi alături de o comunitate? Am răspuns în serialul #YesLaAlergare realizat alături de Under Armour!

Noi suntem 321sport #RunningCulture și ne vedem în fiecare marți în Herăstrău și în fiecare miercuri pe pista de atletism de la Lia Manoliu la antrenamentele #PotSaZbor #dela1la21 powered by Under Armour!
Toate detaliile și programul sunt . Sau click pe imaginea de mai jos 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu