Susține și tu alergarea: donează către 321sport!

Prietenii de la Mikkeller Bucharest ne-au primit gratuit de mai bine de un an în casa lor, iar pentru acest lucru, le mulțumim! Însă, începând de săptămâna viitoare, nu vom mai beneficia de acest ajutor imens în serile de marți decât dacă vom plăti o chirie.

Lansăm acest anunț către voi, deoarece avem nevoie de ajutorul vostru sau al prietenilor voștri! Credem că sportul poate aduce împreună oameni extrem de diferiți, iar aceste donații ne vor ajuta să continuăm să oferim antrenamente sportive gratuite pentru oameni de toate vârstele și din toate categoriile sociale și să oferim aceleași condiții de până acum la antrenamentele 321sport!

De asemenea, donațiile vor merge și către celelalte activități pe care le-am susținut până acum și pe care ne dorim să le susținem în continuare: echipamente pentru copii, donări de sânge și alte evenimente 321sport!

Pentru a-ți fi mai ușor să donezi, ne-am gândit la următoarele modalități prin care și tu ne poți ajuta:

1. Descarcă și completează Formularul 230, dacă ești persoană fizică și ai obținut venituri din salarii.
2. Donație prin transfer bancar. Detalii cont: Asociația Sportivă 321SPORT, cod fiscal 36344293 IBAN: RO23BTRLRONCRT0349365501. Adaugați “donație” la detalii transfer.
3. Donații la antrenamentele sau evenimentele 321sport.

Reprezinți o companie?

Poți redirecționa 20% din impozitul pe profit. Trimite-ne un mail la start@321sport.ro pentru a lua legătura cu noi și îți trimitem un contract prin care poți face acest lucru!

Care este pasul următor pentru formularul 230?

Trimite formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții, până la data de 15 martie 2020, sau adu-ne formularul completat la un antrenament 321sport și îl depunem noi.

Nu te costă nimic să oferi bucurie prin sport! Redirecționează o parte din impozitul pe care oricum îl plătești către stat sau fă o donație astfel încât să te poți bucura în continuare de spațiul unde ne putem schimba sau lăsa lucrurile în siguranță în fiecare marți!

Mulțumim mult și ne vedem la antrenamente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu