Tânăr și neobosit, Ștefan te cheamă la #TuraDeVis pentru că #potimaimult

Tura de Vis Winter Edition 2019 ne-a mai făcut cunoștință cu un om mega optimist, care poartă cu el mereu zâmbetul molipsitor. Ștefan Jinga a alergat pentru prima dată în viață atât de mult. Și ne bucură că a făcut-o chiar în cadrul acestui eveniment, #TuraDeVis. A reușit să își depășească recordul personal, așteptările și durerile musculare și ne-a demonstrat tuturor că atunci când pornești la drum cu o atitudine pozitivă și încrezătoare, #potimaimmult devine realitate și, bineînțeles, o poveste ce va dăinui.

Împreună cu Zuzu Fit, ne-am propus să aflăm poveștile unor oameni incredibili și ce reprezintă pentru câțiva dintre eroii de sâmbătă să se autodepășească la unul dintre cele mai frumoase evenimente ale anului. 

Tura de Vis este cel mai mare eveniment al 321sport, care se desfășoară de două ori pe an și care reprezintă esența alergării în tot peisajul urban din România. Dacă la solstițiul de vară alergăm toată noaptea, de la apus până la răsărit, la solstițiul de iarnă alergăm împreună de la răsărit până la apus, împărtășim aceeași pasiune pentru alergare alături de alți oameni curajoși și împreună explorăm Bucureștiul în toiul iernii.

Ștefan Jinga a terminat #TuraDeVis alergând 61,1 kilometri:

L-am prins pe Ștefan imediat după tură și, neobosit cum e el, ne-a împărtășit din emoțiile și gândurile calde pe care le avea. 

”Mă bucur că am ales să alerg la #TuraDeVis și să mă provoc atât de mult! E adevărat că mă antrenez săptămânal cu 321sport și că mai joc și baschet în timpul liber, dar când am acceptat provocarea de a-mi depăși limitele, nu m-am gândit că voi avea momente când îmi va veni să renunț.

Chiar dacă nu a fost o cursă tocmai ușoară și am avut și multe momente în care mi-a venit să renunț, venea mereu cineva din spate și-mi spunea: hai, hai, hai că poți. Voința, determinarea, motivația celor din jurul meu mi-au făcut sarcina mult mai ușoară, de aceea, recomand tuturor să încerce această experiență măcar o dată-n viață. Nu m-am simțit în nicio clipă singur, iar asta a făcut diferența pentru mine. Un astfel de grup te poate ajuta să realizezi lucruri la care nu visai înainte, iar pentru acest lucru, le sunt recunoscător acestor oameni minunați. Atmosfera a fost una superbă, minunată și a meritat fiecare kilometru parcurs.

În general, îmi place să-mi petrec aproape tot timpul liber în natură, fie la pescuit, fie la câte un eveniment de alergare. Mi-am dat seama că mă motivează să fac lucruri noi, să mă provoc, să fac lucruri din plăcerea de a alerga împreună cu prieteni și oameni cu scopuri și valori comune cu ale mele.

Se spune că de obicei, principala scuză e timpul, însă de fiecare dată e timp, trebuie doar să-l faci. Marțea de la 19:30 merită să încerci, mai ales că cei de la 321sport primesc toți oamenii în gașcă, indiferent de vârstă, nivel de pregătire, statut. Alergarea chiar îți poate schimba viața în bine. Nu trebuie să dai totul dintr-odată, ci doar să-ncepi de undeva. De restul se ocupă valul de entuziasm pe care-l emană grupul.”

#TuraDeVis Winter Edition 2019 este un proiect 321sport #RunningCulture powered by Zuzu Fit și încurajat de  Garmin România.

Aici puteți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu