Video #TuraDeVis Winter Edition 2019: am alergat 61,1 KM de la răsărit până la apus!

#TuraDeVis a fost cea mai frumoasă expresie a alergării urbane din această ediție și cel mai frumos mod prin care oamenii s-au putut conecta între ei sâmbătă, 14 decembrie 2019.

Pentru al treilea an la rând, în preajma solstițiului de iarnă, noi am decis să alergăm de la răsărit până la apus. Ne-am strâns o gașcă de oameni frumoși, dar și un pic nebuni, și am plecat pe un traseu de peste 60 de kilometri pe străzile Bucureștiului. Mai exact, 61,1 kilometri alergați pe parcursul celor aproape 9 ore.

A ieșit un ultramaraton greu de descris în cuvinte, iar din acest motiv își merită numele “De Vis”. Vă invătăm să-l vedeți!

Nu este un maraton și nici o alergare ca oricare alta. Tura de vis este o poveste, o alergare în care noi scriem regulile sportului urban. Este o călătorie sportivă, culturală și istorică prin care descoperim Bucureștiului într-un mod complet diferit și facem oamenii din jur să spună: “Ce tari sunt alergătorii ăștia, vreau și eu să mă alătur”!

Citiți toată povestea ediției cu numărul trei aici.

 

#TuraDeVis Winter Edition 2019 este un proiect 321sport #RunningCulture powered by Zuzu Fit și încurajat de  Garmin România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu