Oana și curajul ei ne arată că #potimaimult la #TuraDeVis

Tura de Vis Winter Edition 2019 ne-a oferit oportunitatea perfectă pentru a o cunoaște pe Oana, care se află la a doua participare la #TuraDeVis. A reușit să ne arate, deci, de două ori că, pentru ea, #potimaimmult înseamnă mult mai mult decât pasiune și auto-depășire.

Împreună cu Zuzu Fit, ne-am propus să aflăm poveștile unor oameni incredibili și ce reprezintă pentru câțiva dintre eroii de sâmbătă să se autodepășească la unul dintre cele mai frumoase evenimente ale anului. 

Tura de Vis este cel mai mare eveniment al 321sport, care se desfășoară de două ori pe an și care reprezintă esența alergării în tot peisajul urban din România. Dacă la solstițiul de vară alergăm toată noaptea, de la apus până la răsărit, la solstițiul de iarnă alergăm împreună de la răsărit până la apus, împărtășim aceeași pasiune pentru alergare alături de alți oameni curajoși și împreună explorăm Bucureștiul în toiul iernii.

Oana Boancă a terminat #TuraDeVis alergând 61,1 kilometri:

Am întrebat-o pe Oana care este reușita succesului ei, mai exact, ce o menține atât de pozitivă, veselă, motivată, iar ea ne-a mărturisit că aleargă săptămânal cu gașca 321sport, că are în medie 3 – 4 antrenamente pe săptămână, că în majoritatea week-end-urilor este la munte pentru o alergare montană sau la o competiție, dar și că are grijă să fie suficient de odihnită și să-i ofere organismului ei suficiente vitamine și minerale. Când simte că exagerează, face pauză, nu vrea să-l forțeze.

Foarte rar are momente când spune și simte că vrea să renunțe, odată ce are un target stabilit îl duce până la capăt. În competiții când trebuie să tragă mai tare și simte că nu mai poate, se gândește la cei doi nepoți ai ei, Diana și Vlăduț, și apoi simte că are din nou vibe să alerge și să continuie mai departe. 

”E mult mai fun atunci când alergi în echipă, îți revezi prietenii alergători, stăm și vorbim vrute și nevrute în timpul alergării, stabilim noi provocări, întâlniri și excursii, râdem, dansăm, da, se poate dansa în timpul alergării. :)) Până la urmă, împărtășim aceeași nebunie.

Ca de fiecare dată când alerg în comunitatea 321sport, mă simt integrată în echipă, este o atmosferă veselă și multă voie bună. Sportul adună oameni și atunci când echipa #321sport se reunește, parcă facem o petrecere. Alergarea m-a făcut să fiu mai bună cu oamenii, să adun oameni, să inspir oameni.

Vă aștept pe toți la #TuraDeVis, fie că vrei să alergi 5K, 10K, 20k ori 70K. E mult mai fain când suntem mai mulți. Unde-s mulți puterea crește, așa și ochii spectatorilor cresc când alergăm în oraș și poate se alătură și ei. Evident dacă dorești să alergi toată #TuraDeVis trebuie să fii foarte bine pregătit/ă, trebuie să te antrenezi din timp și cu cap.”

#TuraDeVis Winter Edition 2019 este un proiect 321sport #RunningCulture powered by Zuzu Fit și încurajat de  Garmin România.

Aici puteți citi întreaga poveste a celei de-a 3 ediții de iarnă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu