Darul 321sport: #MyBloodIsGold salvează vieți de sărbători!

A devenit o tradiție ca echipa 321sport să doneze sânge de câteva ori pe an. Este de datoria noastră să încercăm să îi ajutăm pe cei care au nevoie. Și pentru că facem sport și suntem sănătoși, ne bucurăm să dăm sângele nostru mai departe.

Astăzi, 13 decembrie 2019 am fost peste 20 de oameni minunați la Centrul de Transfuzie Sanguină București, unde am donat sânge!

Acțiunea a fost organizată de domnul doctor Alin Popescu, medicul Federației Române de Rugby, iar noi ne-am alăturat cu proiectul 321sport #MyBloodIsGold pentru a crește numărul de sportivi profesioniști și amatori care dau sângele lor pentru cei aflați în suferință.

Am donat sânge la Kineto Medical Health (Str. Clucerului nr. 1), clinica bunului nostru prieten Djoko (Gjorgji Nedelkoski), care nu doar că este unul dintre cei mai buni specialiști în recuperare sportivă, ci și un alergător pasionat care alături de echipa 321sport a terminat primul lui maraton la Bucharest Marathon 2019!

Proiectul a fost organizat cu ajutorul Centrului de Transfuzie Sanguină București, iar pe site-ul lor puteți afla care sunt condițiile de admisibilitate.

Mulțumim din suflet Carlei de la Digi 24 pentru ajutorul oferit în producerea hanoracelor!

Vă invităm și pe voi să mergeți la donare de sânge (alături de noi la următoarele acțiuni sau pe cont propriu) pentru că asta ajută la salvarea unor vieți! Stați aproape de noi și în 2020 pentru că vom continua tradiția de donare de sânge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu