Pe 13 decembrie 2019 transformăm sângele nostru în aur! #MyBloodIsGold

Pe 13 decembrie 2019 mergem să donăm sânge și să îl transformăm în aur pentru cei care au nevoie de el! Vom fi o mulțime de maratoniști alături de rugbiștii de la Federația Română de Rugby, totul pentru un singur scop: acela de a salva vieți împreună!

Acțiunea este organizată de domnul doctor Alin Popescu, medicul Federației Române de Rugby, iar noi ne-am alăturat cu proiectul 321sport #MyBloodIsGold pentru a crește numărul de sportivi profesioniști și amatori care dau sângele lor pentru cei aflați în suferință.

Donarea are loc vineri, 13 decembrie 2019, ora 08:00, la Kineto Medical Health (Str. Clucerului nr. 1), clinica bunului nostru prieten Djoko (Gjorgji Nedelkoski), care nu doar că este unul dintre cei mai buni specialiști în recuperare sportivă, ci și un alergător pasionat care alături de echipa 321sport a terminat primul lui maraton la Bucharest Marathon 2019!

Proiectul este organizat cu ajutorul Centrului de Transfuzie Sanguină București, iar pe site-ul lor puteți afla care sunt condițiile de admisibilitate.

MY BLOOD IS GOLD este poate una dintre cele mai importante medalii pe care un alergător ar putea să le primească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu