Documentarul “5778” vine în premieră la București!

Radu Restivan, ghidul emisunii Discover the World through its Marathons, a reprezentat 321sport la cursa CCC din cadrul UTMB, ediția 2019. Toată experiența a luat forma unui documentar care va fi proiectat în premieră la București sâmbăta aceasta, 30 noiembrie, la ora 10:00 în magazinul Under Armour din Mega Mall.

Sunteți cu toții invitați, atât la vizionare, discuții și curiozități, cât și la alergarea de 10 km pe care ne-am propus-o într-o zi atât de frumoasă ca ziua Sfântului Andrei! Poate mâncăm și bomboane cu această ocazie. 😀

V-am pregătit și o surpriză în cadrul acestui eveniment! Pentru participanții înregistrați în programul , vom avea o promoție specială:

  • Cei care aveți cel puțin 5 prezențe la antrenamentele din program, puteți beneficia de 50% discount la orice achiziție.
  • Cei care deja ați acumulat discount-ul de 50%, veți putea beneficia de el fără să vă consumați prezențele acumulate până acum la antrenamente.

Radu a filmat toată experiența Courmayeur – Champex – Chamonix în care a povestit despre ce înseamnă să te pregătești pentru a putea alerga în cadrul unei curse de 101 kilometri, cu o diferență de nivel de 6100 de metri.

Cursa propriu-zisă a început pe 30 august, la ora 10:00, iar Radu a reușit să-și atingă obiectivul propus: coborârea sub pragul de 19 ore. Startul s-a dat în localitatea Courmayeur din Italia, iar traseul i-a dus pe participanți și prin Elveția și Franța, finish-ul fiind la Chamonix, locul în care s-a desfășurat prima ediție a Jocurilor Olimpice de Iarnă din istorie.

Vă invităm să citiți toate informațiile despre planul de cursă, strategie și cum a reușit Radu să se încadreze în timpul propus, din

UTMB este unul dintre cele mai importante eveniment de alergare montană din lume și este organizat anual în Chamonix. În fiecare an, elitele alergării montane iau startul alături de alți 10.000 de alergători pe unul dintre traseele competiționale.

După ce a revenit de la Transylvania Mountain Festival powered by Garmin, unde a fost invitat să împărtășească povestea documentarului cu comunitățile și specialiștii din sporturile outdoor, Radu ne-a mărturisit că este super fericit pentru că niciodată nu a visat ca munca lui să ajungă pe ecranul unui cinematograf din Cluj și speră să inspire cât mai multă lume să alerge pe munți.

Vă așteptăm cu drag sâmbătă!

Proiectul Discover the World through its Marathons de la UTMB 2019 este prezentat de Under Armour România și încurajat de MSM de la Secom România și Garmin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu