Transylvania Mountain Festival, esența sporturilor outdoor din România

Transylvania Mountain Festival powered by Garmin este un eveniment desfășurat la Cluj și care reunește comunitățile și specialiștii din sporturile outdoor într-un mix care nu se mai găsește în România la acest nivel! Suntem fericiți că am putut participa la ediția din 2019, unde am cunoscut o mulțime de oameni valoroși care își aduc constant contribuția la creșterea sporturilor în România.

Atracțiile principale ale festivalului au fost o serie de documentare realizate la cel mai înalt nivel (The Pathan Project, The Patagonia Triple Crown, Full Time Challenge și multe altele), cât și expozițiile de fotografie și atelierele speciale (speologie, MTB, prim-ajutor etc.).

Proiecțiile au avut loc în Cinema Victoria, iar atelierele s-au desfășurat la Cercul Militar, însă pe lângă acestea au avut loc evenimente și la H33, Institutul Francez sau în alte locații.

Suntem bucuroși că la Cluj am avut ocazia să lansăm documentarul 5778, o poveste despre trail running prezentată de Radu Restivan, care în curând va putea fi urmărită și în cadrul unui eveniment la București (revenim cu detalii!).

TMF este un eveniment care aduce împreună toate generațiile sub umbrela sporturilor outdoor

Pentru un pasionat de sporturi outdoor, Transylvania Mountain Festival trebuie să fie un eveniment care trebuie neapărat trecut în agendă pentru că oferă câteva zile pline de experiențe cu adevărat speciale alături de oameni super inspiraționali din lumea alpinismului, ciclismului, escaladei, snowboarding-ului, alergării montane, hiking-ului și altele.

Cinema Victoria a fost casa pasionaților de sporturi outdoor

Mai multe detalii despre programul ediției din 2019 puteți afla de pe site-ul oficial, iar pentru 2020 vă recomandăm să vă faceți planurile din timp pentru a fi prezenți la următoarea ediție a festivalului!

Expoziția de fotografie a lui Adrian Crapciu / fotograf specializat pe snowboard și sporturi de iarnă

Expoziție foto axată pe speologie și prezentată într-un context inedit: participanții au folosit căști speciale pentru a putea vedea lucrările artistului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu