O idee îndrăzneață transformată într-o poveste unică

Ce pot face doi pasionați de sporturi extreme într-o săptămână în România?

Vă spunem noi: să termine un ultramaraton început pe malul Mării Negre și terminat pe cel mai înalt vârf muntos, vârful Moldoveanu, în doar 7 zile! Inițiativa demnă de toate aprecierile aparține celor doi frați, Ștefan și George Tudor, care după cei 473 de kilometri parcurși, au reușit să ne ofere o poveste impresionantă și, mai mult decât atât, o premieră în România. 

Suntem convinși că nu le-a fost absolut deloc ușor, condițiile meteo și oboseala au intervenit de fiecare dată în planurile celor doi, însă ambiția lor a depășit orice cotă. Nimic nu a mai contat pentru ei, în afară de atingerea vârfului de 2544 de metri. Au alergat peste 16 ore în fiecare zi, au îndurat frigul pătrunzător, vântul tot mai puternic și rece, dar cu toate acestea, nu s-au lăsat doborâți. Bravo lor! 

Cei doi au avut de înfruntat nu numai condițiile meteo și oboseala, ci și emoțiile și trăirile proprii, având în vedere că nu au terminat în aceeași formulă în care au pornit, colegul lor, Mihai Nenciu fiind nevoit să schimbe traseul din cauza unei accidentări. I-a ajutat foarte mult în toată această nebunie frumoasă experiențele acumulate până la momentul plecării, cuceririle munților Himalaya, Aconcagua, Seven Summits și Kilimanjaro despre care puteți citi mai multe aici

Proiectul “De la Zero la Moldoveanu” este un vis împlinit pentru cei doi, un vis care poate părea măreț chiar și pentru cei mai aprigi alergători. 

Iar acum că le-ați descoperit povestea, vă recomandăm să rămâneți aproape de cei doi pentru că suntem convinși că următoarea lor idee va fi cel puțin la fel de îndrăzneață și inspirațională. 

Sursa foto: De la 0 la Moldoveanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu