Run.Visit.Run: alergare și cultură, o zi fantastică cu Libra Internet Bank

Alergare și cultură? Par două lucruri complet diferite, însă dacă oamenii potriviți le pun împreună, poate ieși ceva extraordinar! Așa a apărut Run.Visit.Run, primul concept din România care a îmbinat alergarea cu descoperirea galeriilor de artă. Acesta vine ca o completare a programelor Libra Energize şi Libra Cultural, prin care banca își dorește să ofere experiențe de neuitat pentru angajații săi.

30 oameni din cadrul Libra Internet Bank au parcurs distanța de 10 kilometri pe străzile Bucureștiului și au descoperit galerii și lucrări de artă, îmbinând astfel sportul și viața culturală pentru o experiență de excepție!

Proiectul a fost coordonat de Vlad Babenco (Art Consultant în cadrul Libra Cultural) și Radu Restivan (Antrenor de Atletism la 321sport și parte din Libra Energize).

Iată cum a arătat o zi excepționață cu mult sport și cultură la Run.Visit.Run!

#RunVisitRun a presupus o competiţie între 10 echipe, formate din angajaţi ai băncii, în cadrul căreia participanţii au putut să îşi arate atât aptitudinile sportive, cât şi să-şi testeze cunoştinţele culturale dobândite pe parcursul traseului.

Pe o distanţă de aproximativ 10 kilometri, echipele au făcut opriri la 6 galerii de artă, check-point-uri din Bucureşti. Acolo au avut ocazia să viziteze spaţiile şi să acumuleze informaţii de la curatori, după care să folosească toate cunoştinţele pentru a câştiga puncte în cadrul competiţiei.

Ce a însemnat competiţia #RunVisitRun?

Startul a fost de la prima Galerie, Mobius. Acolo, după explorarea spațiului și ascultarea cu mare interes a informațiilor pe care Roxana Gamarț, cu multă pasiune, le-a împărtășit cu participanții, au primit lista cu următoarele 5 galerii pe care trebuiau să le viziteze. Fiecare echipă și-a ales traseul de urmat, cu respectarea ordinii galeriilor.

După fiecare galerie, echipa primea întrebări despre vizita din galeria anterioară și, în baza unui răspuns corect, primeau puncte. La final, în funcție de punctele primite din alergare și de răspunsurile corecte, s-a făcut un clasament. Acesta a fost unul foooarte strans, având în vedere ca au tras foarte tare pe alergare, dar au fost și extrem de atenți la toate informațiile primite de la galeriști.

A fost un eveniment care a îmbinat alergarea urbană şi cultura, un eveniment care i-a ghidat pe participanţi pe străduţe pe care altfel nu ar fi avut ocazia să le exploreze. A fost un eveniment care a stârnit multă încântare în sufletele alergătorilor, iubitori de artă. Pe scurt, a fost vorba despre o experienţă care i-a ajutat să îşi dezvolte simţul cunoaşterii şi al frumosului.

Galeriile vizitate de-a lungul traseului au fost: Mobius, AnnArt Gallery, Anca Poteraşu Gallery, LABORNA, CAV şi Galeria DADA.

Run.Visit.Run este singurul eveniment care nu i-a pus pe participanți să aleagă între cele două pasiuni: sportul și arta.

Run.Visit.Run în imagini:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu