Ioana Daniela

Alerg pentru relaxare, sentimentul de libertate și tratament pentru minte și corp. Sunt Daniela și am descoperit plăcerea pentru alergare întâi în sala de sport, apoi din primăvară în aer liber.

Prima tură de alergare afară în parc a fost că un magnet care m-a atras să continuu. Am crescut treptat numărul de km și am reușit să termin în luna mai primul meu semimaraton, iar în octombrie al doilea semimaraton. Cât de mândră am fost de mine și mai ales de faptul că nici o secundă nu am vrut să renunț, indiferent de momentele grele – sunt sentimente care nu se pot descrie în cuvinte.

Mă bucur și alerg cu pasiune, ambiție și dorința să îmi depășesc limitele și mai ales să reușesc să îmi cunosc puterea propriului corp. Alergarea mi-a schimbat starea de spirit și m-a făcut să învăț să mă bucur de fiecare pas pe care îl fac și să mă bucur de tot ce văd în jurul meu. Am cunoscut oameni minunați, puternici și care dăruiesc zâmbete și încurajări când simți că nu mai poți și care îți dau forța să mergi mai departe. Voi continua să alerg cu plăcere.

Acest articol este parte din seria de portrete ale alergătoarelor din “Girls Can’t Run” – o comunitate de running dedicată femeilor din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu