#potimaimult: ei sunt alergătorii care ne învață ce înseamnă ambiția!

Cu doar câteva zile înainte de cea mai mare competiție de alergare din România, Zuzu Fit a pornit în căutarea oamenilor care se antrenează atunci când alții dorm, a acelora care în loc să caute scuze mai reușesc să bifeze un antrenament în programul lor încărcat. Scopul a fost de a scoate în evidență efortul pe care alergătorii români îl depun pentru a se antrena constant și pentru a-și depăși propriile performanțe. Din acest motiv, filmările au fost realizate fie la răsărit, fie la apus, iar locurile alese reprezintă cele mai populare rute pentru sportivii din București: parcurile Alexandru Ioan Cuza (IOR), Carol I, Regele Mihai I al României (Herăstrău) și Tineretului.

Videoclipul reieșit reprezintă esența comunității de alergare din țara noastră: oameni cu o ambiție ieșită din comun, pregătiți oricând să renunțe la starea de confort pentru a fi din ce în ce mai buni. Acești oameni fac sportul mai frumos, iar Bucureștiul își va deschide porțile pentru toți în weekendul 12-13 octombrie!

Zuzu Fit este o gamă de produse gândită special pentru sportivi, dar și pentru oamenii care practică activități fizice în mod constant. Conținutul ridicat de proteine ajută la recuperarea post-antrenament, iar gustarea este cu atât mai apreciată cu cât are un conținut redus de zahăr și grăsime. Zuzu Fit este sponsor al celor mai importante competiții de alergare din București: Bucharest Half Marathon și Bucharest Marathon, unde va fi alături de toți participanții cu produse esențiale în ecosistemul sportiv.

Unul dintre cele mai frumoase momente din luna mai s-a petrecut la Bucharest Half Marathon, unde Zuzu Fit a pregătit o fanfară mobilă care a acompaniat alergători care au trecut linia de finish pe distanța de semimaraton. Înțelegând cât de important este sprijinul moral mai ales pentru cei care se luptă să termine o astfel de cursă, Zuzu Fit a asigurat o atmosferă de neuitat pentru acești alergători!

În luna octombrie a acestui an, Zuzu Fit pregătește noi surprize pentru alergătorii de la Bucharest Marathon și urează mult succes tuturor celor înscriși la probele competitive din 13 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu