#PotSaZbor #dela1la21: Workshop educaţional de planificarea cursei

În prima parte a antrenamentului #PotSaZbor #dela1la21 X2 de miercuri, 25 septembrie, vom organiza un Workshop Educaţional în magazinul Under Armour din Mega Mall BucurestiRadu Restivan, antrenor de atletism la 321sport, va vorbi despre cum să îţi realizezi un plan de abordare a cursei astfel încât să obții rezultatele pe care ţi le doreşti.

Workshop-ul va începe la ora 18:30 şi va dura aproximativ 30 de minute, după care ne vom muta pe pista de atletism de la Lia Manoliu, acolo unde vom susţine antrenamentul conform planului obişnuit.

Grupa dedicată avansaților va presupune antrenamente săptămânale specifice ce vor include, de-a lungul timpului, long runs, intervale, fartlek, tempo și forță.

Meeting point: Pista de atletism Lia Manoliu (Link location: https://goo.gl/maps/SBuuDHVSktz)
Tip antrenament: Speed Workout – tempo
Descriere antrenament: sesiune de încălzire, antrenament de tip tempo, sesiune de revenire
Bagaje: Se vor lăsa pe pistă
Detalii suplimentare: există un vestiar unde ne putem schimba, însă bagajele se vor lua pe pistă; pista se află în aer liber; există nocturnă; accesul în locație se face dinspre Bulevardul Basarabia.
Obiectiv final: alergarea la Bucharest MARATHON, proba de semimaraton sau maraton, alături de un pacer 321sport şi obținerea unui personal best

Nu există costuri pentru participarea la acest program, însă va trebui să vă înscrieți în formularul de aici () pentru a putea primi codul cu care va trebui să vă prezentați la toate antrenamentele.

La final, în funcție de numărul de participări, veți beneficia de reduceri în magazinele Under Armour din România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu