Bancheri de nota 10 în sport: Libra Energize este o competiție fenomenală!

Libra Internet Bank este o organizație care pune foarte mare accent pe echilibrul dintre viața personală și viața profesională. In urma acesti valori, dar şi a pasiunii pentru sport a unor angajaţi, a apărut Libra Energize – un program pornit de către Emil Bituleanu, CEO Libra Internet Bank și Sorin Cerbu, Director Regional, doi oameni care și-au dorit să ducă dragostea către sport în viața tuturor colegilor.

Libra Energize a ajuns în 2019 la cea de-a opta ediție. A pornit ca o joacă, iar între timp s-a transformat în cea mai frumoasă și complexă poveste de sport care a unit sute de oameni, a mobilizat lumea către sport și a îmbunătățit vizibil viețile oamenilor atât la birou, cât și în afara lui.

În 2018 am avut bucuria să fim alături de echipa Libra Energize în aventura lor din Munții Apuseni, unde am filmat un documentar care prezintă poveștile unora dintre protagoniștii acestei aventuri, iar întreaga poveste o puteți urmări aici.

Povestea Libra Energize a mers mai departe în 2019 cu mai mulți oameni implicați, mai multe echipe și probe din ce în ce mai provocatoare. Noi am avut ocazia să mergem într-una din etapele competiției din acest an: proba desfășurată în Munții Retezat. Și a ieșit ceva cu adevărat extraordinar! Au fost două zile împărțite astfel:

  • Ziua 1: alergare de distanță scurtă și probe de îndemânare (cățărare, rapel și multe altele, care mai de care mai spectaculoase)
  • Ziua 2: alergare de lungă distanță pe un traseu montan dificil, parțial acoperit cu zăpadă!

Exact așa cum spune și numele Libra Energize, a fost un weekend cu adevărat fantastic, iar energia participanților poate fi cu greu descrisă în cuvinte. Am alergat cot la cot cu ei în toate aceste zile și am văzut un spirit de echipă ieșit din comun: chiar dacă una dintre condițiile obligatorii este ca toți membrii să rămână împreună pe toată durata probelor, sinergia creată între acești oameni arată că este absolut normal și natural să fie împreună chiar dacă acest lucru n-ar fi trecut în regulament.

Am văzut echipe formate din angajați ai băncii care lucrează în echipe diferite și poate nu interacționează deloc în mediul profesional, dar care se comportau ca și cum lucrează de ani de zile împreună. Am văzut și echipe formate din colegi din orașe diferite, care s-au cunoscut acum câțiva ani în cadrul Libra Energize, iar de atunci au păstrat o legătură strânsă, chiar dacă în viața de zi cu zi îi despart sute de kilometri.

Cine participă la Libra Energize?

Aproximativ 10% dintre angajații băncii au decis să intre în competiție şi să se antreneze pentru a da tot ce au mai bun la probe. Ei au descoperit datorită acestui program cât de important este să te poţi baza pe ajutorul colegilor, mai ales în situaţii critice – atunci când te caţeri pe stânci sau încerci să găseşti drumul corect prin pădure. În videoclipul de mai jos veți afla poveștile unor angajați cărora Libra Energize l-a schimbat viața și i-a ajutat să lege prietenii care vor dura o viață întragă: Cristiana, Teodora, Sorin, Bogdan și Emil!

Libra Energize rupe bariere, crează experiențe de nedescris și transformă oameni normali în adevărați eroi, gata oricând să își depășească limitele și să facă totul pentru echipa lor!

Mai jos poţi urmări şi tu documentarul despre ce a înseamnat Libra Energize 2019 pentru câţiva dintre angajaţii băncii și cum reușește acest program să îi ajute atât în mediul profesional, cât și în cel personal. Veți vedea așadar două părți ale fiecărui personaj, dar care spun o poveste foarte frumoasă a sportului!

Iată ce a înseamnat Libra Energize – proba Retezat în imagini:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu