Garmin lansează seria fēnix 6 la UTMB – printre noutăţi avem încărcarea solară

Seria Garmin fēnix ​​6 a fost lansată astăzi în cadrul unui eveniment organizat la UTMB, la care a luat parte şi Radu Restivan (care a făcut câteva poze în premieră cu noile ceasuri). Gama oferă beneficii suplimenare faţă de seriile anterioare, printre care putem enumera ecrane mai mari, mai mult control asupra duratei de viață a bateriei și o nouă funcţie PacePro pentru alergători.

Despre dimensiunile ecranului: Garmin fēnix ​​6 are acum un ecran de 1,3 inch, Garmin fēnix ​​6X are unul de 1,4 inch, în timp ce Garmin fēnix ​​6S are un ecran de 1,2 inch.

Despre durata de viaţă a bateriei: există un nou Power Manager personalizabil, care îţi permite să vezi și să controlezi cum diferiți senzori și setări afectează consumul bateriei ceasului tău, oferindu-ţi mai mult control asupra duratei de viată a acesteia.

Despre noi funcţii: noua funcție PacePro permite alergătorilor să-și creeze dinainte planuri direct de pe ceas, precum și să primească îndrumări în timpul antrenamentelor. De asemenea, ceasurile au o caracteristică numită ClimbPro, concepută să ofere utilizatorilor o mai bună înţelegere a mediului înconjurător în timpul urcărilor. Alte caracteristici includ hărțile TopoActive ale Europei, plus peste 2.000 de hărți de schi și 41.000 de terenuri de golf.

Spaţiu de stocare: gama dispune de spațiu de stocare pentru până la 2.000 de melodii, plus posibilitatea de a sincroniza listele de redare de la anumite servicii de muzică.

Desigur, gama Garmin fēnix ​​6 oferă, de asemenea, toate caracteristicile cu care deja ne-am obişnuit, precum GPS-ul, monitorul de ritm cardiac, rezistența la apă și estimările maxime VO2. De asemenea, gama poate urmări stresul, poate monitoriza somnul și are o caracteristică de monitorizare a energiei, numită „Body Battery”, astfel încât să ştii cât de mult poţi să forţezi în timpul antrenamentelor.

Gama acceptă plățile contactless prin Garmin Pay și îţi permite să primeşti notificări la încheietura mâinii, inclusiv apeluri, mesaje și multe altele.

În cadrul evenimentului a fost lansat şi un fēnix ​​6X Pro Solar, primul ceas GPS Garmin ce oferă încărcare solară. Aparent oferă până la 21 de zile de viață în modul smartwatch, dar cu până la 3 zile suplimentare atunci când este utilizată opţiunea de încărcare solară.

Detalii suplimentare despre gama Garmin fēnix 6 pot fi citite aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu