#RunningCulture: El este Ramon, are 9 ani si a alergat 21 de zile la rasarit

#RunningCulture este o serie de articole 321sport în care prezentăm povești pozitive din sport, informații care au puterea de a inspira, de a ajuta oamenii și de a arăta ce mare este impactul social pe care îl are alergarea la nivel global.

Atunci când vrei să te apuci de antrenamente de alergare, ambiția este unul dintre elementele cheie pentru a reuși ce ți-ai propus. De ambiție a dat dovadă și Ramon, un puști în vârstă de 9 ani, care a acceptat provocarea Fitness Tribe Sfântu Gheorghe de a alerga 21 de zile la rând de la 6 dimineața.

Tot programul #alergarela6am presupune să alergi în fiecare dimineață, timp de cel puțin 21 de zile. Asta înseamnă ca la ora 6:00 să te prezinți la stadion, iar de la 6:30 să alergi în ritmul tău, atât cât poți, fără a exista vreo presiune legată de viteză sau de distanță.

Pe Ramon l-a motivat verișorul lui să accepte această provocare și să încerce și el să alerge timp de 21 de zile la răsăritul soarelui. La început, mama lui era sceptică în legătură cu această dorință a fiului ei, însă l-a încurajat și a mers alături de el în fiecare dimineață la stadion.

Timp de o lună și o zi, programul celor doi a presupus ca mama să se trezească la ora 5:00, apoi să îl trezească pe Ramon la 5:20 și să pornească împreună spre locul de întâlnire al Fitness Tribe. Dacă la început Ramon reușea să dea o singură tură de stadion, spre finalul provocării alerga câteva ture.

De-a lungul timpului, Ramon nu numai că a dat dovadă de ambiție și perseverență, dar a devenit și o persoană mai responsabilă. În fiecare seara mergea singur la culcare devreme, știind că trebuie să fie odihnit pentru ca a doua zi să poată să alerge.

La finalul perioadei de provocare, Ramon a primit tricoul de recunoaștere a reușitei, iar acum își propune să continue să alerge chiar și atunci când va începe școala. Chiar dacă își dă seama că nu se va putea ține de același program (să alerge zilnic, de luni până vineri), el vrea să iasă la alergat pe cât de des se poate.

Poți citi povestea completă aici. Povestea grupului Fitness Tribe poate fi citită .

Foto: covasnamedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu