Ședință foto: vrem să surprindem alergătorii #PotSaZbor #dela1la21 X2

Ne apropiem cu paşi repezi de finalul sezonului 10 #PotSaZbor #dela1la21 X2, aşa că vrem să aflăm poveștile celor care au alergat alături de noi și care au demonstrat că pot învăța să zboare în alergare. Iar pentru asta organizăm o ședință foto, astfel încât să surprindem toată munca depusă de-a lungul a câteva luni de antrenamente.

Ne-am antrenat conştiincios şi, cu siguranţă, ne-am bucurat de clipe minunate petrecute în familia 321sport, așa că vrem să rămânem și cu câteva amintiri.

Așadar organizăm o super şedinţă foto cu pionierii #PotSaZbor #dela1la21 X2 în cadrul antrenamentului de miercuri, 21 august, care va avea loc pe pista de atletism de la Lia Manoliu. În plus, fiecare alergător va testa echipamentul Under Armour!

Pozele se vor face în intervalul orar 18:30-19:30, după care, începând cu ora 19:30, se va desfăşura antrenamentul de alergare conform programului obişnuit. Despre poveștile pe care le vom publica pe site, vom discuta apoi și vom stabili o zi în care vom sta de vorbă despre tot ceea ce a însemnat să pornești de la 1 și să ajungi la 21 de kilometri alergați.

Aşteptăm toţi alergătorii #PotSaZbor #dela1la21 X2 la pozeee! 🏃‍♂️❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu