Controlează-ți mintea pentru a ajunge să-ți atingi obiectivele

Atunci când vine vorba de setarea unor obiective, oamenii se gândesc la linia de sosire și la cât de bine se vor simți atunci când vor obține ceea ce și-au dorit atât de mult. Dar, pentru a ajunge acolo sus, adesea trebuie să trecem peste situații dificile, să gestionăm probleme și să nu renunțăm la visul nostru.

Atunci când suntem la început de drum, ca alergători, avem în minte o grămadă de temeri și de întrebări. Fie că vrem să alergăm primii 5, 10, 21 sau 42 de kilometri, în mare parte tot acest proces ține mai puțin de condiția fizică, ci mai degrabă de depășirea tuturor gândurilor negative pe care mintea noastră le aduce la suprafață. Se spune că există un omuleț în spatele minții care ne amintește mereu că nu putem alerga mai mult de atât, că ne dor diferite părți ale corpului și ar fi mai bine să ne oprim imediat. Fix momentul acela, atunci când omulețul întră în acțiune, trebuie să găsim puterea de a-l contrazice și de a ne autodepăși.

Deși dorința de a ajunge la împlinirea visului este una foarte mare, atunci când dăm nas în nas cu o serie de dificultăți, avem tendința să ne îndoim de noi înșine. Dar întrebarea nu este dacă putem face față situației, ci dacă ne putem controla mintea astfel încât ea să lucreze în favoarea noastră.

Mai jos poți urmări un video motivațional ce pune în perspectivă ideea de a-ți gestiona gândurile și emoțiile care încearcă să îți stea în calea progresul.

https://www.youtube.com/watch?v=FuOWYPQTpio

Așadar, uită de gestionarea situațiilor, învață să-ți gestionezi gândurile!

Imagine realizată skeeze de pe Pixabay

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu