Despre ce înseamnă să fii Alergător la Tura de Vis

Ce înseamnă să fii alergător la ? Înseamnă să vrei să faci ceva ieșit din comun. Tura de Vis nu este o alergare obișnuită – nu este nici competiție, nici o plimbare lejeră. La Tura de Vis începem să alergăm la apusul soarelui și terminăm abia la răsărit.

Ca să vii la acest eveniment trebuie să dai dovadă de un pic de ambiție și să îți dorești să te autodepășești. Chiar dacă fiecare dintre alergători se poate alătura oricând pe traseu și poate pleca spre casă atunci când a obosit, o bună parte dintre aceștia aleg să rămână alături de noi pe tot parcursul serii – de la început și până la final. Am văzut .

Această alergare este una dintre cele mai importante de peste an și ne ajută să scriem o pagină din cultura de running a României. Este o experiență nemaipomenită să poți alerga prin București în timpul nopții, atunci când nu mai este trafic, când totul pare liniștit și adormit, iar alergătorii încearcă să câștige pariul cu ei înșiși.

Dar, oricât de deosebit ar fi traseul, oricât de multă energie și bună dispoziție am avea noi, Tura de Vis nu ar fi atât de impresionantă fără toți alergătorii care vin an de an și acceptată provocarea noastră. Iar asta se întâmplă pentru că ne place să evoluăm în familie, să legăm prietenii, să ne simțim bine și să ne bucurăm de o experiență de neuitat alături de cea mai faină gașcă de alergători: 321sport.

Să fii Alergător la Tura de Vis înseamnă să îți dorești puțin mai mult de la tine, să îți depășești limitele alături de oameni care împărtășesc aceeași dragoste pentru sport și să iei parte la o nebunie despre care să poți spune povești peste ani!

În fotografiile de mai jos poți vedea câțiva Alergători la Tura de Vis Summer Edition 2019

***

Tura de Vis se desfășoară de două ori pe an și reprezintă esența alergării în tot peisajul urban din România. Dacă la solstițiul de vară alergăm toată noaptea, de la apus până la răsărit, la solstițiul de iarnă pornim pe traseu atunci când răsare soarele și ne oprim abia când se lasă seara.

Mulțumim brandurilor care au crezut în această idee și ne susțin în demersul de a scrie povestea culturii de running din România: Zuzu FitAlive! de la Secom®, Garmin România și Mega Mall București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu