La Tura de Vis, Zuzu Fit ne-a învățat că mereu #potimaimult

Săptămâna trecută a avut loc cel mai important și cel mai așteptat eveniment 321sport: Tura de VisAm alergat împreună o noapte întreagă, de la apus până a doua zi, la răsărit. Am făcut și facem asta în fiecare an, la solstițiul de vară, și împreună scriem o pagină din cultura de running din România.

Această alergare reprezintă o mare provocare, mai ales pentru cei care își doresc să rămână alături de noi încă de la început și până la apariția primelor raze ale soarelui. Iar pentru noi asta înseamnă să demonstrezi că #potimaimult și că vrei să te autodepășești.

Partenerul nostru de cursă lungă a fost Zuzu Fit, care ne-a încurajat să trecem acel prag de “eu până aici pot duce”. Am realizat împreună că există un moment în care, dacă te ambiționezi, poți da puțin mai mult și poți merge puțin mai departe decât ai fi crezut.

Ca să ne menținem în formă pe tot parcursul nopții, la fiecare punct de hidratare am putut testa noua gamă de produse Zuzu Fit bogate în proteine (lapte, iaurt și batoane). Asta ne-a ajutat să ne păstrăm energia și să rămânem motivați până la finalul traseului.

Abia așteptăm să reluăm toată această nebunie și anul viitor!

Mai jos poți vedea câteva fotogradii din cadrul Turei de Vis Summer Edition 2019:

***

Tura de Vis Summer Edition 2019 a fost susținută de Zuzu Fit și încurajată de Alive! de la Secom®, Garmin România și Mega Mall București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu