La Tura de Vis, Zuzu Fit te provoacă să demonstrezi că #PotiMaiMult!

Abia așteptăm să reluăm toată nebunia de la  și să alergăm împreuna toată noaptea dintre 22 și 23 iunie. De ce facem asta? Pentru că acest eveniment este expresia perfectă a culturii de running din România!

Pentru al treilea an la rând, ne dăm întâlnire la solstițiul de vară și petrecem împreună cea mai scurtă noapte din an. Facem asta cu bucurie și nu o transformăm într-o competiție. Important este să ne simțim bine și să dăm naștere unor momente de neuitat.

Anul acesta, pe lângă alergarea obișnuită, pe un traseu care își propune să unească diferite zone ale Bucureștiului, avem și o serie de surprize pentru participanți.

Vrem să vedem cum arăți când poți mai mult!

 

Zuzu Fit va fi partenerul nostru de cursă lungă, care ne va susține la nevoie și ne va ajuta să ne autodepășim. Tocmai de aceea vrem să vedem ce înseamnă pentru fiecare alergător ideea de #potimaimult.

Vom face fotografii înainte de începerea Turei de Vis, pe parcursul ei şi la final. Apoi îi vom întreba pe cei care au alergat alături de noi pe toată distanța “Cum văd ei momentul în care pot da puțin mai mult?“.

Totul se va transforma într-o galerie digitală, în care vom publica experiențele oamenilor care s-au autodepășit şi au văzut ce înseamnă să #potimaimult.

Workshop despre cât de importante sunt proteinele în viața unui alergătorVom profita de prima oprire de hidratare de pe traseu pentru a vorbi despre importanța proteinelor în viața unui alergător.

Începând cu ora 23:00, la Mikkeller Bucharest, Alexandra Restivan (tehnician nutriționist) va discuta despre felul în care organismul se recuperează după efort și despre rolul consumului de proteine după terminarea unei curse/antrenament.

Va fi o seară plină de voie bună, de distracție, de autodepășire, dar care ne va aduce şi niște informații super utile pe care să le folosim în viitoarele noastre antrenamente.

Tu eşti pregătit să arăţi că poţi mai mult?


***

Toate detaliile despre Tura de Vis Summer Edition 2019, precum și formularul de înscriere, pot fi găsite . Acest eveniment este susținut de Zuzu Fit și încurajat de Alive! de la Secom®, Garmin România și Mega Mall București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu