Programul Tura de Vis Summer Edition 2019

Mai este super puțin și ne vedem la cea mai așteptată alergare din an: Tura de Vis Summer Edition! Așa cum ne-am obișnuit deja, traseul este gândit să străbată tot orașul și să unească oamenii prin running.

Tura de Vis nu este despre viteză, ci este o petrecere urbană de alergare, care aduce oamenii împreună. Vrem să ne simțim bine, iar fiecare alergător care participă să aibă o experiență extraordinară. Anul acesta distanța totală parcursă va fi de aproximativ 40 de kilometri. 🙂

Ne vedem la ora 20:30 pe terasa Mega Mall București (Pierre de Coubertin 3-5), acolo unde se vor face înscrierile la fața locului pentru cei care nu au completat formularul online. Vă recomandăm, totuși, să faceți înscrierea în prealabil, în formularul pe care îl veți găsi .

Pornim pe traseu dinspre Pantelimon, pe Ștefan cel MareCalea Dorobanților și facem prima oprire de hidratare la prietenii de le Mikkeller Bucharest (23:00) și vom organiza un workshop powered by ZUZU Fit despre rolul proteinelor în viața alergătorilor.

Continuăm traseul cu o tură a Parcului Herăstrău, apoi trecem pe lângă Arcul de Triumf, alergăm pe Șoseaua Kiseleff, intrăm pe Calea Victoriei și ne oprim în Centrul Vechi la The Urbanist (01:40), acolo vom face o nouă pauză de hidratare.

Traseul continuă pe Bulevardul Unirii, vom face o tură a Casei Poporului, apoi ne îndreptăm spre Parcul Carol, unde o să avem întâlnire cu “Scările fără sfârșit”. La ieșirea din parc vom avea o nouă pauză de hidratare (03:00).

Din Parcul Carol traversăm în Parcul Tineretului, facem o semi-tură de lac, apoi ieșim în Calea Șerban Vodă și continuăm alergarea spre Piața Unirii, acolo unde avem ultima pauză de hidratare înainte de finalul traseului (04:15).

Ultima porțiune va cuprinde zona de centru a orașului: UniriiUniversitateRomană, după care vom intra pe Dacia, vom face dreapta spre Grădina Icoanei, vom coborî spre Bulevardul Hristo Botev și vom alerga până la Biblioteca Națională. Acolo vom prinde împreună răsăritul soarelui în jurul orei 5:30.

* traseul se poate modifica în funcție de condițiile meteo, de viteza de deplasare a grupului etc. Pentru a fi la curent cu evoluția grupului trebuie urmărită locația care va fi disponibilă prin aplicația Garmin Connect.

***

Toate detaliile despre Tura de Vis Summer Edition 2019, precum și formularul de înscriere, pot fi găsite . Acest eveniment este susținut de Zuzu Fit și încurajat de Alive! de la Secom®, Garmin România și Mega Mall București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu