Tura de Vis Summer 2018: o adevărată petrecere în alergare

După ce în 2017 am identificat momentul ideal pentru a alerga pe străzile orașului: la solstițiul de vară, atunci când afară e cald, iar noaptea e cea mai scurtă, în 2018 am continuat tradiția de a alerga împreună și de a scrie încă o pagină de poveste despre cultura de running din România.

Ambele ediții ale Turei de Vis au însemnat pentru noi alergare, prietenie și ambiție, iar acum, când suntem foarte aproape de cea de-a treia ediție, a venit momentul să ne reamintim cât de bine ne-am simțit făcând o astfel de nebunie!

Toată povestea din 2018 a început la Universitate și s-a terminat la Obor. Toată noaptea orașul a devenit locul nostru de joacă și asta a fost minunat. Nu am pus accentul pe viteză, nu a fost vorba despre vreo competiție, ci am vrut să ne bucurăm la maxim de experiență și să facem asta în familia 321sport!

Alături de noi au fost oameni din comunitate, dar ne-am bucurat să îi primim și pe cei care nu mai alergaseră alături de noi până atunci. Mai mult, la Tura de Vis Summer Edition 2018 au participat și alergători din alte țări, semn că împreună am reușit să punem Bucureștiul pe harta orașelor unde comunitățile de running scriu o parte din cultura urbană.

A fost o adevărată petrecere în alergare de care ne-am bucurat din plin și pe care vrem să o repetăm an de an!

Tura de Vis Summer Edition 2018 în imagini

Anul acesta abia așteptăm să ne bucurăm din nou de o super experiență la Tura de Vis Summer Edition 2019! Ne vedem pe 22 iunie și alergăm împreună o noapte întreagă. Dacă nu te-ai înscris încă în formular, te invităm să o faci chiar acum. Mai multe detalii despre eveniment poți găsi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu