Hai alături de noi să sărbătorim Global Running Day în alergare!

Hai alături de noi să sărbătorim Global Running Day în alergare!

Miercuri, 5 iunie, facem o mică pauză de la programul obişnuit pentru că vrem să sărbătorim împreună Global Running Day!

Aceasta este o celebrare la nivel mondial care îşi propune să încurajeze un stil de viaţă activ şi care adună un număr cât mai mare de alergători de pe tot globul. Nu contează viteza sau distanța parcursă, ci este important ca fiecare dintre noi să iasă la alergat pentru a-i încuraja pe cei din jur să facă acelaşi lucru.

Cum ne-am obişnuit, nouă ne place să alergăm în familie, aşa că vă invităm să sărbătorim împreună Ziua Internaţională a Alergării!

Alături de Under Armour şi Bucharest RUNNING CLUB vom alerga în parcul Herăstrău şi o vom face aşa cum suntem obişnuiţi: ne setăm viteza după cel mai încet alergător, ne vom distra şi ne vom simţi bine! Împreună îi vom inspira pe cei din jurul nostru să se apuce de sport!

Programul de miercuri, 5 iunie: ne vedem la ora 19:00 la Mikkeller Bucharest (Charles de Gaulle 3), facem încălzirea, apoi pornim în alergare.

Vă invităm să vă înscrieţi mai jos, în echipa #RunInBucharest, şi să vă luaţi angajamentul de a alerga alături de noi miercuri seara.


Abia aşteptăm să transformăm alergarea de miercuri într-o adevărată sărbătoare cu ocazia Global Running Day!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

youtube
facebook
instagram
twitter