Alergările matinale te ajută să ai performanțe mai bune la job

Există o mulțime de motive bune pentru a face un antrenament matinal: te ajută să te trezești, vei avea mai puține momente în care-ți va fi distrasă atenția peste zi și vei dormi mult mai bine noaptea. Mai mult, un studiu recent a demonstrat că aceste antrenamente te pot ajuta să ai performanțe mai bune la job și să-ți impresionezi șeful.

Cercetarea publicată în Jurnalul Britanic de Medicină Sportivă constată că exercițiile fizice realizate dis-de-dimineață ajută la o mai bună funcționare a creierului pe tot parcursul zilei, chiar dacă la serviciu urmează să rămâi inactiv pe un scaun.

Studiul a fost realizat pe un eșantion de 65 de persoane sănătoase, cu vârste cuprinse între 55 și 80 de ani, iar rezultatele au arătat că și sesiunile scurte de exerciții au avut rezultate semnificative.

Toți cei care au făcut mișcare dimineața au avut rezultate mai bune la teste legate de luarea deciziilor, atenție și organizare, planificare și prioritizare, decât colegii lor complet sedentari. Detalii suplimentare aici.

Așadar, dacă programul îți permite, integrează o serie de antrenamente matinale! Se pare că sunt mai mult decât utile pentru performanțele de peste zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu