Câinele tău te ajută să fii mai sănătos!

Câinele tău te ajută să fii mai sănătos!

Unul dintre beneficiile de a avea un căţel este acela că vei ieşi super des la plimbare cu el. Ba mai mult, te poţi antrena alături de el şi poţi bifa şi câteva alergări săptămânale. Potrivit unor studii recente realizate în Marea Britanie, aceste plimbări alături de cel mai bun prieten al omului îi ajută pe stăpâni să rămână în formă.

Cu alte cuvinte, cei care ies la plimbare alături de câinii lor au şanse mai mari să atingă nivelul recomandat de activitate fizică săptămânălă de 150 de minute.

Aici aflăm că peste 64% dintre proprietarii de câini au atins cel puțin 150 de minute de activitate fizică la o intensitate moderată. În medie, au fost șapte plimbări pe săptămână, cu un total de 228 de minute de mers pe jos.

În timp ce 67% din proprietarii de câini au atins numărul de minute de activitate fizică recomandate pentru a duce o viaţă sănătoasă din mersul pe jos, doar 31% din grupul fără câini au reuşit acest lucru.

Aşadar, nu numai plimbările, dar şi alergările alături de câinele tău te vor ajuta să te menţii în formă şi să duci o viaţă sănătoasă.

Doza de inspiraţie: Câteva poveşti despre alergători care ies la antrenamente alături de căţeii lor.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

youtube
facebook
instagram
twitter