Povestea din spatele sezonului 9 de antrenamente #PotSaZbor #dela1la21

Povestea 321sport a început la finalul lui ianuarie 2019, atunci când Under Armour devenea partener tehnic oficial al Bucharest Half Marathon. Împreună cu ei am decis să ținem antrenamente specifice de pregătire pentru semimaraton și să-i invităm pe cei care își doresc să își depășească limitele să vină să alerge alături de noi.

Am început să ne antrenăm în două grupe, astfel încât să putem să îi ajutăm atât pe cei care abia descoperă alergarea, cât și pe cei care au ceva mai multă experiență și își doresc să își îmbunătățească rezistența și viteza.

Fiecare zi de marți a fost dedicată celor care erau la început de drum, dar și celor care își doreau o alergare lejeră, relaxată, alături de prieteni cu bună dispoziție. Miercurea, în schimb, ne-am văzut pe pista de atletism de la Lia Manoliu și am arătat că putem să ne depășim limitele. 

 

De la săptămână la săptămână am arătat că putem fi mai buni și că, dacă ne ținem de treabă, evoluția este una vizibilă. Am observat asta la , la , la , dar și la toți ceilalți alergători cu care nu am stat încă de vorbă, dar de care suntem super mândri!

Împreună am alergat și pe vreme bună, dar și pe vreme rea. Am ținut antrenamente de alergare, dar am avut grijă să integrăm și unele de , lucru pentru care le mulțumim celor de la World Class România.

Am testat împreună pantofii oficial ai Bucharest Half Marathon, atât la , cât și la antrenamentele noastre săptămânale.

Lunile au trecut, am început să ne antrenăm pe lumină, să ne bucurăm de peisaje impresionante și să ne apropiem cu pași repezi de marele test: semimaratonul de pe 12 mai. Dar, până atunci, cu ocazia zilei de și să ne punem viteza la încercare pe o distanță de aproximativ 10k. Am alergat, ne-am distrat și am demonstrat că suntem pregătiți de cursa finală.

Ziua de dinainte de semi a însemnat , o zi în care am unit comunitățile de running sub umbrela #ALLROMANIA și ne-am pregătit pentru competiție. A fost o alergare pe cinste pentru că i-am avut alături pe , dar și pe colegii din Italia și Turcia (RUNDAMENTAL). Mai mult, la Sport Expo am avut onoarea să alergăm alături de sportivii de elită, lucru care a fost cu adevărat special pentru noi!

Bucharest Half Marathon a început cu emoții multe. Ne-am pregătit cum se cuvine pentru ziua cea mare și ne-am asigurat că vom alerga toți cei 21 de kilometri cu zâmbetul pe buze. Ca de fiecare dată, am avut muzică pe traseu și am avut grijă să ne distrăm la fiecare pas.

Așa cum era de așteptat, în funcție de obiectivele fiecărui alergător, pe traseu am format mai multe grupe: cea de începători și cele de avansați, care aveau ca scop terminarea semimaratonului în sub 2 ore.

Ne-am antrenat din greu și am reușit să ne atingem împreună obiectivele! Felicitări tuturor alergătorilor, ați fost minunați! Fără voi aceste antrenamente nu arătau atât de frumos și nu ieșeau atât de bine!

Mulțumim Under Armour, Bucharest Running Club, World Class pentru sprijin și pentru că împreună am reușit să ducem povestea #RunningCulture mai departe. Sezonul 9 s-a încheiat oficial, iar acum dăm pagina și continuăm antrenamentele după cum ne-am obișnuit (revenim curând cu mai multe detalii despre noul sezon)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu