Hai în comunitatea 321sport: alergăm împreună și nu lăsăm pe nimeni în urmă!

Povestea 321sport a început în 2015, iar articolul acesta l-am scris pentru a putea fi citit de oricine își va dori să se apuce de alergat.

321sport #RunningCulture este o comunitate cu și despre oameni care se apucă de alergat, începători, lipsiți de experiență. Antrenamentele noastre au loc în fiecare marți la 19:30 și miercurea la 19:00 (pentru programul actualizat, vedeți secțiunea Events a paginii noastre de Facebook).

Alergăm împreună și nu lăsăm pe nimeni în urmă. Facem asta de peste 4 ani de zile și de fiecare dată am rămas cu cei mai lenți alergători. Oameni care au vrut să renunțe, care au început să meargă, oameni care s-au oprit și au zis că nu mai fac asta niciodată. Am stat alături de ei de fiecare dată. La fiecare antrenament, la fiecare cursă, fără excepție. Au fost seri în care toată lumea terminase alergarea, iar 30 de minute mai târziu a apărut și ultimul alergător, însoțit de câțiva oameni mai experimentați, dar care nu l-au lăsat singur.

Poate te regăsești în următoarele fraze:

  • nu o să fiu niciodată în stare să alerg câțiva kilometri
  • oamenii ăștia sunt super avansați și sigur eu nu o să fac față
  • am gâfâit și când am alergat după autobuz, darămite să alerg 3-4 kilometri?
  • e prea târziu să mă apuc de sport
  • o să mă fac de râs, toată lumea o să mă judece

Este OK. Toți ne-am regăsit în ele la un moment dat 🙂

La 321sport nu contează dacă alergi repede sau încet, dacă ești slab sau mai plinuț, dacă îți plac pantofii verzi sau cei roz. Singurul lucru care contează este să vrei să faci asta, iar comunitatea te va ajuta. Te va împinge de la spate.

321sport nu este un brand, ci este o comunitate de oameni extraordinari care se ajută reciproc, care își depăseșc limitele împreună, care duc povestea #RunningCulture mai departe.

Plus că la fiecare cursă trecem linia de finish împreună! Hai, fă-ți curaj și te așteptăm alături de noi!

Participarea la antrenamentele 321sport este gratuita. How cool is that? 😀

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu