#RunningCulture: Fiica lui l-a motivat să slăbească peste 100 de kilograme

#RunningCulture este o serie de articole 321sport în care prezentăm povești pozitive din sport, informații care au puterea de a inspira, de a ajuta oamenii și de a arăta ce mare este impactul social pe care îl are alergarea la nivel global.

Stephen Crane și-a găsit ambiția de a slăbi atunci când fiica lui în vârstă de 8 ani a venit de la școală și le-a spus părinților că și-ar dori să alerge împreună cu ei o cursă de 5K. Stephen cântărea la vremea aia aproximativ 205 kilograme și își făcea griji că nu va putea alerga alături de fiica lui și că o va dezamăgi.

Acela a fost momentul în care a hotărât să facă o schimbare majoră în viața lui, a început să iasă zilnic la alergat și a făcut schimbări în ceea ce privește dieta. Spune despre el că este “dependent de mâncare”, iar acest lucru l-a împiedicat de-a lungul timpului să slăbească.

Dar pentru că de data asta avea o motivație puternică, i-a cerut ajutorul unei verișoare (care este antrenor personal) și împreună au făcut un plan de antrenamente. La început a alergat cât a putut, iar la fiecare nouă alergare încerca să meargă puțin mai departe.

Planul lor a fost acela de a alerga zilnic și de a ajunge la distanța de 5K înainte de cursa propriu-zisă. Iar rezultatele nu au încetat să apară. Ziua în care a reușit să parcurgă distanța propusă a fost super emoționantă pentru Stephen, care nu credea că va fi în stare să ajungă până acolo.

Activitățile fizice și alimentația sănătoasă l-au ajutat să slăbească și acum a ajuns la o greutate de 82 de kilograme. Aleargă deja de patru ani și este de părere că trecutul nu poate fi schimbat, însă fiecare dintre noi își poate rescrie viitorul. Povestea completă poate fi citită aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu