#RunningCulture: A terminat London Marathon cu pantofii “mâncați” de câine

#RunningCulture este o serie de articole 321sport în care prezentăm povești pozitive din sport, informații care au puterea de a inspira, de a ajuta oamenii și de a arăta ce mare este impactul social pe care îl are alergarea la nivel global.

Atunci când ești super determinat să duci un lucru până la bun sfârșit, nimic nu te poate opri, nu-i așa? Nici măcar faptul că trebuie să alergi un maraton întreg cu pantofii mâncați de propriul câine!

Simon Collins, un tip din Marea Britanie, a descoperit chiar înainte de a pleca spre linia de start a competiției faptul că prietenul lui cel mai bun, un câine de rasă Wheaten Terrier, i-a folosit pantofii de alergare drept o mică gustare.

După o scurtă stare de șoc, britanicul și-a dat seama că nu are nicio altă opțiune decât să poarte pantofii rupți și să alerge așa cu ei pe întreg traseul. Tot ce și-a dorit a fost ca perechea de încălțări să reziste pe distanța de 42 de kilometri fără să se rupă de tot.

Spre bucuria lui, Simon a reușit să termine cu bine cursa și a demonstrat că, indiferent de problemele care pot apărea, dacă îți dorești cu adevărat un lucru, îl poți duce până la capăt!

Sursă foto: Simon Collins

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu