#RunningCulture: Record mondial în alergare cu căruciorul pentru bebeluși

#RunningCulture este o serie de articole 321sport în care prezentăm povești pozitive din sport, informații care au puterea de a inspira, de a ajuta oamenii și de a arăta ce mare este impactul social pe care îl are alergarea la nivel global.

O mămică din Texas, Statele Unite, a luat startul Semimaratonului Vintage Park alături de fiica ei în vârstă de 8 luni. Știm deja cât de dificil este să te înțelegi cu un bebeluș, dar să și alergi cu el devine o treabă super dificilă. Însă pentru Lauren și Sadie Rose, care au alergat împreună pe o distanță de 21 de kilometri, pare că a fost floare la ureche.

Cea mică a fost transportată într-un cărucior pentru bebeluși, timp în care, pe o mare parte din traseu, a dormit. Doar spre finalul cursei a început să se agite, dar asta nu a împiedicat-o pe mama ei să scoată cel mai bun timp la această categorie.

Ele au terminat competiția în 1:22:27, iar timpul obținut a fost cu șase minute mai bun decât recordul mondial obținut anterior în 2016. Singurele probleme care au fost întâmpinate pe traseu au fost cele legate de un vânt puternic, dar Lauren a continuat să își facă calculele, să mențină ritmul și să obțină la final recordul mondial.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Smith Stroud (@laurun123) on

După terminarea traseului, Lauren a trimis la Guinness rezultatele, fotografiile și informații suplimentare și așteaptă acum confirmarea că a intrat în Cartea Recordurilor. Povestea completă poate fi citită aici.

Asta da dovadă de ambiție! Lauren poate fi un exemplu pentru mămicile care vor să continue să alearge și care vor să își ia bebelușii cu ele la antrenamente.

Sursă foto: David Reynolds

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu