Tu știi ce este burnout-ul și cum poți să-l previi? Vino să afli!

Burnout-ul este sindromul epuizării profesionale și este un fenomen care afectează din ce în ce mai mulți români. Deoarece are impact asupra unui număr atât de mare, burnout-ul a început să fie privit ca o boală profesională a omului modern.

Ce determină mai exact burnout-ul?

Mediul de lucru stresant, excesiv de solicitant și competitiv, programul de lucru haotic, lista interminabilă de sarcini, presiunea deadline-urilor, evoluția accelerată a tehnologiei care facilitează accesul și conectarea permanentă la job și la o cantitate foarte mare de informații sunt doar câțiva dintre factorii declanșatori ai burnout-ului.

Care sunt profesiile cele mai expuse la acest fenomen?

Profesiile predispuse la burnout sunt medicii, profesorii, avocații, contabilii, oamenii care lucrează în domeniul relațiilor cu clienții, specialiștii în comunicare și marketing. Dar, în realitate, nimeni nu este imun la acest fenomen, iar primul pas spre rezolvarea unei probleme este conștientizarea.

Așa că am fost invitați joi, 9 mai 2019, de la ora 18:30 să participăm la o sesiune deschisă despre burnout. La Grand Cinema& More, sala 10 (parter), vor veni specialiști și oameni care au experimentat acest sindrom și care au reușit să-l depășească. La discuție va participa și Radu Restivan, fondatorul 321sport.

Este foarte important să vorbim despre problemele pe care le avem, să vedem că nu suntem singurii care înfruntăm astfel de situații și împreună să găsim soluții utile.

Despre ce se va discuta?

• Care sunt consecințele pe care stresul acut și burnout-ul le pot avea la nivel fizic și psihologic
• Ce soluții există și ce pași mici, dar importanți, putem face începând de mâine pentru a ne recăpăta viața și echilibrul
• Cum să ne destresăm printr-o terapie eficientă, la îndemâna tuturor: râsul

Accesul la eveniment este GRATUIT, însă trebuie să te înscrii aici: http://bit.ly/2VYNz9G

Evenimentul face parte dintr-o serie de conferințe educative organizate de  Secom®, prin care își propun să aducă față în față specialiști din domeniul medical, diverși experți și persoane interesate de un stil de viață sănătos. Inițiativa are drept scop promovarea unei atitudini responsabile față de propriul organism și cultivarea unui comportament preventiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu