CONCURS: Vino la cea mai importantă Convenție de Fitness din Europa!

Între 13 și 14 aprilie va avea loc la București cel mai important eveniment dedicat fitness-ului: Romanian International Fitness Convention.

Cui îi este dedicat evenimentul?

Dacă iubești fitness-ul și îți dorești să te antrenezi alături de alți pasionați ai domeniului în cadrul celui mai apreciat eveniment de acest gen din Europa, aici îți este locul! Nu trebuie să fii antrenor pentru a participa, tot ce trebuie să aduci cu tine este energia pozitivă, îmbrăcămintea sport și încălțările adecvate.

Cine participă la Convenție?

Clasele vor fi susținute de unii dintre cei mai cunoscuți instructori din lume, iar aici vei avea ocazia să încerci cele mai noi concepte care au făcut înconjurul lumii.

Radu Restivan la Romanian International Fitness Convention

Radu Restivan, fondatorul 321sport, va fi și el unul dintre cei care vor susține o clasă în weekend, la Rin Grand Hotel. El este instructor de spinning din 2014, iar scopul lui este acela de a aduce cât mai mulți oameni la clasele lui pline de energie, la care toți lucrează ca o echipă. La o oră de spinning de-ale lui se poate auzi de la muzică simfonică, la rock cât mai pasional sau chiar piese din topurile din Guatemala! Cum să nu vrei să iei parte la un asemenea spectacol sportiv?!

Clasa va avea loc pe 13 aprilie, de la ora 16:30, iar Radu ne promite un antrenament BOMBĂ! Dacă vreți să vă înscrieți, alege grupul “321sport” pentru o reducere de 19 lei.

CONCURS: Oferim două invitații la Romanian International Fitness Convention

Spune-ne într-un comentariu la ce clasă ți-ai dori să participi (programul poate fi consultat aici), iar asta îți poate aduce o invitație la cea mai importantă convenție de fitness din Europa!

Reguli de participare: Comentariul trebuie lăsat la acest articol până pe data de 11 aprilie, ora 13:30. Nu se acceptă mai mult de un comentariu de la aceeași persoană. Cele două invitații vor ajunge la doi câștigători extrași cu ajutorul random.org.

[Update 11.04.2019, ora 14:10] Cei doi câștigători care se vor bucura de clasele de fitness din weekend sunt: Draghia Emilia și Monica Gerasimou. Vă vom trimite un email cu detalii despre cum puteți intra în posesia premiului.

19 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu