Șase alergători #PotSaZbor #dela1la21 vor câștiga înscrieri gratuite la semi

Motivația este unul dintre cele mai importante lucruri atunci când îți setezi un obiectiv. Iar în momentul în care am pornit la drum în noul sezon #PotSaZbor #dela1la21 alături de Under Armour, am decis să plusăm un pic pe partea de motivație și să punem la dispoziția celor înscriși în program șase invitații la Bucharest HALF MARATHON.

A venit momentul să anunțăm că săptămâna viitoare, pe data de 12 aprilie 2019, vom anunța cei șase norocoși! Sau mai bine spus cei care se vor bucura de o înscriere gratuită la semimaraton, pusă la dispoziție de Bucharest RUNNING CLUB. Vom selecta trei persoane care au fost cele mai active în cadrul programului (au avut cel mai mare număr de prezențe la antrenamente) și trei persoane care vor fi selectate cu ajutorul random.org.

Pentru cea de-a doua categorie trebuie să menționăm că vor intra în tragerea la sorți doar persoanele care au cel puțin trei prezențe la antrenamente. Iar asta pentru că noi punem accentul pe siguranță înainte de orice, iar prezența la alergări e un factor cheie în cazul acesta. Vrem să știm că cei selectați vor fi pregătiți pentru o astfel de cursă!

Lista cu numărul de prezențe acumulate de-a lungul sezonului poate fi consultată aici.

Așadar, ne vedem la antrenamente. Iar până săptămâna viitoare, când revenim cu veștile bune, spor la alergat!

***

Under Armour au devenit în 2019 partenerii tehnici ai Bucharest Marathon și Bucharest Half Marathon, iar pantoful oficial al competițiilor va fi UA HOVR Infinite, model lansat în luna ianuarie 2019 în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu