Eat. Train. Run. Educație pentru alergători la Bucharest 10K & FAMILY RUN

Sâmbătă, 6 aprilie, cu o zi înainte de startul competițiilor Bucharest 10K & FAMILY RUN, în Parcul Izvor din București vor avea loc o serie de de workshop-uri educative pentru alergători.

Începând cu ora 11:00 vei avea ocazia să afli opinia unor specialiști despre cum ar trebui să arate un stil de viață sănătos și un stil corect de alergare. Pe parcursul evenimentului se vor aborda diferite teme, printre care nutriția, cum să te apuci de sport și cum să te antrenezi mai bine.

Invitații acestei ediții vor fi:

  • Gelu Cosma, kinetoterapeut licențiat al Federației Române de Tenis (FRT), al Asociației de Tenis Profesionist (ATP), Asociației de Tenis Feminin (WTA) și parte a echipei României de tenis în turneele: Fed Cup, Cupa Davis, circuitul ITF Futures România, circuitul ATP Challenger România, BRD Năstase Țiriac Trophy, grand slam-urile Wimbledon, Australian Open, Roland Garros, precum și circuitul Masters Series.
  • Dr. Gabriel Tatu Chițoiu, doctor în medicină, medic primar cardiolog, medic primar medicină internă, Președinte al Societății Române de Cardiologie (2014-2017), Președinte al Consiliul Național Român de Resuscitare (1998-2002), președinte și fondator al Athletic CardioClub – primul club sportiv creat de medici în scopul promovării activității fizice și sportului ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare. Autor a numeroase articole și lucrări de specialitate publicate în cadrul revistelor de specialitate naționale și internaționale și/sau susținute în cadrul congreselor naționale și internaționale de profil.
  • Dr. Șerban Damian, specialist în nutriţie sportivă – s-a specializat în acest domeniu într-un program internaţional organizat de către Comitetul Olimpic Internaţional, dedicat medicilor şi condus de către specialişti în nutriţie din cele mai mari universităţi ale lumii, fiind singurul medic din România care a urmat acest program. În anul 2007 a înfiinţat Centrul Superfit unde acordă consultanţă nutrițională şi de antrenament, atât publicului larg, cât şi companiilor private, sportivilor de performanţă, echipelor sportive, loturilor naţionale şi olimpice.
  • Radu Restivan, antrenor de atletism, absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, ambasador Abbott World Marathon Majors, circuitul celor mai mari maratoane din lume, dar și al competițiilor organizate de Bucharest Running Club. Antrenează, printre alții, și echipa UNIQA Asigurari, sponsor al Bucharest 10k&Family Run. Este autor al seriei Discover the World through its Marathons și fondator al comunității sportive 321 Sport.
  • Olga Udrea, psiholog, psihoterapeut și coach, specializată în comunicare și analiză tranzacțională;  fondatoarea MIND INITIATIVE; Alumna London School of Economics și The Neuroscience Academy, a îmbinat în formarea ei sistemul autohton și cel britanic de educație academică împreună cu experiențele multiculturale și cele din sectorul nonguvernamental. Este absolventă de Psihologie și Științe Politice, membră în secretar al Comisiei Profesionale din cadrul Asociației Române de Analiză Tranzacțională.

Discuțiile vor fi moderate de Sonia Argint Ionescurealizatoare și prezentatoare a emisiunii Vreau să fiu sănătos de la TVR, fondatoare a doer.ro, care are o comunitate online de aproape 20.000 de followeri.

Înscrierile se fac prin trimiterea unui mesaj la adresa de email workshop@abrc.ro.

Radu Restivan se antrenează deja de trei ediții alături de echipa UNIQA Asigurări și spune că este super încântat că poate să-i ajute pe oameni să învețe să se bucure de alergare. Mai jos este un video cu Radu care ne povestește despre cum a ajuns să facă sport alături de cei dragi.

https://www.facebook.com/Bucharest10km/videos/448320262579341/

 

 

Ne vedem la Bucharest 10K & FAMILY RUN, acolo unde sportul ajunge să unească familiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu