#RunningCulture: Alergarea montană dusă la rang de artă cu Kilian Jornet

#RunningCulture este o serie de articole 321sport în care prezentăm povești pozitive din sport, informații care au puterea de a inspira, de a ajuta oamenii și de a arăta ce mare este impactul social pe care îl are alergarea la nivel global.

Kilian Jornet este unul dintre cei mai buni sportivi ai tuturor timpurilor, iar munții nu mai au nici un fel de secrete pentru el. Dacă veți căuta trail running pe internet, cu siguranță Kilian va fi unul dintre oamenii care vor apărea în primele rezultate. A câștigat atât UTMB-ul (cea mai prestigioasă competiție de alergare montană din lume), cât a și reușit FKT (fastest known time) pe Everest (link). Omul este un zeu.

În videoclipul de mai jos este filmat în munții Åndalsnes din Norvegia, unde Kilian a folosit un GoPro Hero 7 timp de 24 ore. Rezultatul este unul extraordinar, de o spectaculozitate ieșită din comun și care merită să fie pus pe un ecran mare și rulat la infinit. Kilian a dus alergarea montană la rang de artă cu acest videoclip și credem că merită să fie un adevărat exemplu de #RunningCulture.

Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu