Running Culture: de la explorări urbane, la antrenamente de viteză

Ne întâlnim în fiecare săptămână și scriem împreună o pagină din cultura de running! Suntem alături unii de alții și ne motivăm să ne depășim limitele.

Fie că explorăm orașul, fie că pregătim un antrenament de viteză, devenim mai buni de la o zi la alta! Suntem muncitori, suntem curajoși și ne place să ne și distrăm! Asta înseamnă să profiți de combinația perfectă pentru a da naștere unor alergări de neuitat.

Te așteptăm și pe tine să descoperi frumusețea alergării alături de noi! Avem pregătite două grupe de antrenamente powered by Under Armour.

  • În cadrul grupei de Începători organizăm alergări în care creștem gradual distanța, iar scopul final este acela de a termina Bucharest Half Marathon în timpul limită (3 ore). Ne întâlnim în fiecare marți, de la ora 19:30, la Mikkeler Bucharest (Charles de Gaulle 3).

  • În cadrul grupei de Avansați organizăm diferite tipuri de antrenamente (long runs, intervale, fartlek, tempo și forță), toate astea pentru a termina Bucharest Half Marathon în sub 2 ore. Ne întâlnim în fiecare miercuri, de la ora 19, pe pista de atletism de la Lia Manoliu (intrarea dinspre Bulevardul Basarabia).

Foto: Fratele Alex

Foto: Fratele Alex

Foto: Fratele Alex

Foto: Fratele Alex

Foto: Fratele Alex

Foto: Fratele Alex

Foto: Fratele Alex

Ne vedem la antrenamente! Nu uita, detalii suplimentare și programul #PotSaZbor #dela1la21 pot fi găsite . 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu