Am alergat pe Pista Lia Manoliu #PotSaZbor #dela1la21

Miercuri am avut cel de-al doilea antrenament dedicat avansaților 1, program realizat de 321sport în colaborare cu Under Armour. Am ținut un #SpeedWorkout pe pista de atletism de la Lia Manoliu și a fost un antrenament cu adevărat intens!

Alături de noi am avut-o pe Ionela Târlea, medaliată olimpică la atletism (medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004). A fost o onoare pentru noi să o avem alături și ne bucurăm nespus că a acceptat invitația noastră de a-și rupe câteva ore din program și de a venit la antrenamentul nostru.

Seara a început cu o serie de exerciții speciale din școala alergării, după care s-a trecut la alergat propriu-zis. A fost vorba de o serie de intervale cu care am încins stadionul! Haha! ?

Antrenamentul a arătat cam așa:

  1. 2 km de încălzire – 6:30 min/km
  2. 1 km intens – 5:30 min/km
  3. 1 km recovery – 6:00 min/km
  4. 1 km intens – 5:15 min/km
  5. 1 km recovery – 6:00 min/km
  6. 1 km intens – 5:00 min/km
  7. 1 km recovery – 6:00 min/km
  8. 2 km cooldown – 6:30 min/km

Cei doi antrenori care au ținut acest #SpeedWorkout au fost Flavia Matei și Radu Restivan. Ei i-au ajutat pe alergători să iasă din zona de confort și să se autodepășească.

A fost o seară minunată pe care abia așteptăm să o repetăm săptămâna viitoare. Pentru că, da, ne vom antrena tot pe pista de atletism Lia Manoliu. Iar asta pentru că vrem să fim mai buni pentru Bucharest HALF MARATHON – scopul este să terminăm competiția în sub 2 ore ?

Ne vedem la antrenamente! Detalii și program #PotSaZbor #dela1la21 .

Foto: Fratele Alex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu