Suporterii NYC Marathon creează magia acestei curse – Documentar

New York City Marathon este una dintre cele mai importante competiții de alergare din întreaga lume. Nu doar numărul de participanți la cursă a crescut până la peste 51.000, dar și numărul suporterilor s-a înmulțit considerabil.

Dacă pentru alergători cursa este una destul de grea, nici pentru suporterii de pe margine nu e o treabă chiar ușoară. Este nevoie de rezistență, de pregătire pentru ziua cursei și de muuult entuziasm!

În fiecare an, peste 3 milioane de spectatori se îndreaptă spre străzile celor cinci cartiere din New York pentru a-i urmări și pentru a-i încuraja pe cei care concurează la renumitul maraton.

Mulțimile de oameni adunate pe marginea traseului îi ajută pe alergători să țină un ritm constant și îi motivează să ajungă până la finalul cursei. Mai mult, alergătorii nu au timp să se plictisească datorită grupurilor de susținători care au tot felul de pancarte cu mesaje amuzante, muzică antrenantă sau diferite sloganuri.

După ce veți urmări acest scurtmetraj de la  TCS New York City Marathon 2018, veți vedea și voi că magia acestei curse este dată și de mulțimea de oameni care ies să îi încurajeze pe alergători ca și cum ar fi unul dintre câștigători.

Discover the World through its Marathons, New York City edition, este prezentat de Alive de la Secom România și încurajat de Under Armour RomâniaNokia și Air France.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu