Nike Zoom Pegasus 35 Turbo aduce un omagiu Hong Kong Marathon 2019

Pantoful Zoom Pegasus 35 Turbo este unul dintre cele mai apreciate modele marca Nike. Oferă o combinație ideală între confort, durabilitate și estetică și este o alegere preferată de consumatori atât pentru alergare, cât și pentru activitățile de zi cu zi. Noi am publicat un review al acestui model aici.

Tocmai de aceea Nike și-a îndreptat atenția către a crea o gamă cât mai variată de culori, aducând un omagiu celor mai importante maratoane la nivel global. Unul dintre cele mai mari maratoane este cel de la Hong Kong. Are loc anual, în luna februarie, și aduce laolaltă în jur de 70 de mii de alergători. Înaintea acestui eveniment, cei de la Nike au realizat o ediție specială Zoom Pegasus 35 Turbo “Hong Kong Marathon 2019”.

Pantoful are o bază de plasă neagră de tip Flywire străbătută de linii de aceeași culoare. De asemenea, pe căptușeală se găsesc și o serie de marcaje specifice Hong Kong-ului, precum și o bandă care se întinde pe toată suprafața limbii și a regiunii superioare. Mesajele cheie inscripționate pe acest model sunt  “HKG 852”, “RUN” și “FAST”.

 

Design-ul este completat de un gradient albastru-alb, o talpă intermediară ZoomX axată pe performanță și o talpă exterioară din cauciuc negru.

Prețul aproximativ al pantofului este de 179 dolari, iar Nike Zoom Pegasus 35 Turbo “Hong Kong Marathon 2019” vine alături de o colecție-capsulă de îmbrăcăminte. Toate acestea sunt disponibile acum pe nike.com.hk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu