Colecție inedită Nike pentru celebrarea Anului Nou Chinezesc

Anul Nou Chinezesc se va celebra anul acesta pe 5 Februarie, atunci când se va trece de la Anul Câinelui la Anul Porcului. Pentru al doisprezecelea an la rând, Nike lansează o colecție limitată de pantofi de sport cu ocazia acestui eveniment.

La crearea colecției au fost folosite două stiluri de grafică: primul este un model tradițional quilt geometric,  influențat de toate cele 12 simboluri zodiacale chinezești, iar al doilea este un model mozaic al celor 12 simboluri.

Dintre pantofii de alergare lansați în colecția Chinese New Year 2019 (CNY) avem: Nike Zoom Pegasus Turbo, Nike Air Vapormax 2019, Nike Air Max 95 și Nike Air Max 98, care sunt absolut deosebite!

Majoritatea perechilor de pantofi sport propuse în cadrul colecției CNY vor fi lansate în luna ianuarie a acestui an.

Nike Zoom Pegasus Turbo

Modelul prezintă un design mozaic pe suprafața superioară a pantofului, iar simbolul aflat pe talpa intermediară se referă la Bao Quan, un salut tradițional chinezesc. Noi am publicat un review al acestui model aici, check it out!

Nike Air Vapormax 2019

Acest model va veni în două culori: o ediție metalizată aurie-platină, respectiv o versiune metalizată aurie-gri. Din păcate, acest model nu are încă o dată fermă de lansare, dar sperăm să apară pe piață până la celebrarea Noului An Chinezesc.

Nike Air Max 95

Marcând sosirea Anului Porcului, această pereche prezintă o porțiune laterală care imită părul negru al mistrețului. Suprafața neagră superioară intră în contrast cu o talpă intermediară roz și cu o serie de detalii aurii. Pantoful a fost deja lansat în China și urmează să fie introdusă și pe Nike.com în următoarea perioadă.

Nike Air Max 98

Probabil cel mai extravagant model al colecției este Air Max 98, care combină modelul snakeskin cu pielea autentică, blana, năbucul și arta tradițională chinească. Talpa intermediara albă și talpa neagră ajută la echilibrarea designului foarte încărcat. Se așteaptă ca acest pantof să fie lansat la sfârșitul lunii ianuarie, cu puțin înaintea Anului Nou Chinezesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu