#RevelionulAlergătorilor ed. 3 / 2018-2019: ultima alergare din an!

Pe 31 decembrie 2016 am ieșit pentru prima oară pe străzile Bucureștiului la #RevelionulAlergătorilor. Am fost o mână de oameni și poza emblematică a fost cea făcută pe trecerea de pietoni de la Piața Romană. Nu credeam că o să ne distrăm așa de bine, însă a ieșit o alergare super faină. Erau primii pași pe care îi făceam ca să ducem cultura de running în stradă și eram o mână de oameni care credeam în asta.

Revelionul Alergătorilor 2016 și poza care a făcut istorie 🙂

Un an mai târziu, pe 31 decembrie 2017, am făcut ediția a 2a, iar poza de la prima ediție a inspirat mult mai mulți oameni să ni se alăture la sărbătoare. Energia a fost una cu totul și cu totul fantastică. Inclusiv am apărut la Știrile ProTV drept nebunii care au alergat înainte de revelion.

That was fun 🙂

Piața Universității plină de alergători!

Am alergat pe Bd. Iancu de Hunedoara

Și am refăcut poza de la Piața Romană, de data asta mult mai mulți ca-n anul precedent!

Pe 31 decembrie 2018 ne vedem iar. Și facem o nouă petrecere de alergare urbană. Pornim din Herăstrău și terminăm la Mikkeller Bucharest, unde vom bea o bere dedicată alergătorilor (care e super, super, super bună, am încercat-o la alergarea pe care am făcut-o alături de Mikkeller Running Club Bucharest).

Vom avea două trasee: unul de 10 kilometri, altul de 5 kilometri, ambele vor fi anunțate la fața locului. Respectăm regulile de circulație și ne deplasăm exclusiv pe trotuar. Se pot lăsa bagaje la Mikkeller înainte de a pleca în alergare.

Încheiem împreună un an fantastic și ne pregătim pentru un 2019 plin de experiențe sportive. Și petrecem în stilul 321sport: alergare, oameni mișto și muzică bună.

Informații de ultimă oră găsiți în evenimentul de pe Facebook.

PS: dacă aveți sugestii de muzică, postați în comentarii 😀


Evenimentul va fi fotografiat cu Nokia 8 Sirocco, care oferă experiența celui mai bun Android, cu cele mai recente inovații de la Google.  Actualizările regulate de securitate și upgrade-ul gratuit al SO timp de doi ani înseamnă că noul Nokia 8 Sirocco cu Android One va fi perfect sigur.

Camera panoramică de 12 MP, cu lentilă ZEISS și zoom optic 2x, îți asigură amintiri clare, chiar și din zilele neclare ale weekendurilor, dar și detaliile gastronomice ale preparatelor de ieri. Cu noul mod Pro al camerei foto, poți controla perfect fiecare imagine, ajustând manual balansul de alb, focalizarea, sensibilitatea (ISO), timpul de expunere și compensarea expunerii. Realizează reglaje complexe fără bătaie de cap și vezi rezultatele în timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu