Tura de Vis Winter Edition 2018: O alergare care a unit tot Bucureștiul

Pe 15 decembrie 2018 am alergat la unul dintre cele mai importante evenimente 321sport de peste an: #TuraDeVis – Winter Edition! Pentru al doilea an la rând, în preajma solstițiului de iarnă, noi am decis să alergăm de la răsărit până la apus. Ne-am strâns o gașcă de oameni frumoși, dar și un pic nebuni, și am plecat pe un traseu de peste 40 de kilometri pe străzile Bucureștiului.

Trebuie să mulțumim brandurilor care au crezut în această idee și ne-au susțin în demersul de a scrie povestea culturii de running din România: Secom®, KFCGarmin RomâniaNokia Mobile și Mega Mall București.

Afișul oficial #TuraDeVis Winter Edition 2018

SECOM România ne-a dat boost-ul de energie de care aveam nevoie!

La magazinul Secom din Mega Mall am fost întâmpinați cu ceai cald, bunătăți și multă, multă veselie! Ne-am luat doza de energie și apoi am continuat alergarea până la final!

Toți alergătorii prezenți în magazin au primit din partea Alive! premii constând în pachete de multivitamine, precum și echipament sportiv util pentru antrenamentele desfășurate pe timp de iarnă.

Am alergat pe culoarele unui mall!

Mega Mall București ne-a fost alături și și-a deschis porțile pentru cei mai neînfricați alergători de la #TuraDeVis Winter Edition 2018!

KFC România ne-a încălzit sufletele!

Ideea de a alerga toată ziua într-o zi super rece, în care ninge, necesită și o hidratare corespunzătoare, dar mai ales căldura necesară pentru a îndura frigul! KFC România a fost alături de noi pentru al doilea an la rând, iar pe parcursul traseului am avut parte de ceai cald și cafele de la KFC Coffee Corner!

Așa că în alergarea noastră prin toate sectoarele din București ne-am oprit la restaurantele KFC de la Aviatorilor, Crângași, Drumul Taberei, Rahova și Mihai Bravu. Le super mulțumim oamenilor de la KFC pentru că au crezut din start în această idee nebună numită #TuraDeVis și au sărit în ajutorul nostru cu ceva extrem de util!

Premiul Garmin România a fost oferit prin tragere la sorți la finalul traseului

Unul dintre curajoșii alergători de la #TuraDeVis a plecat acasă cu un ceas Garmin Romania Forerunner 30, numai bun pentru înregistrarea tuturor antrenamentelor! ☺️

Credit foto: Fratele Alex

Credit foto: Fratele Alex

#TuraDeVis Winter Edition 2018 – o experiență unică, de neratat!

Pentru ca experiența să fie cu adevărat una pe care să nu o uităm prea curând, dimineața zilei de 15 decembrie ne-a prins cu o super ninsoare care a făcut ca tot orașul să fie alb, iar condițiile de alergare să fie puțin mai grele decât ne așteptam. Dar suntem de părere că orice alergător ar trebui să trăiască cel puțin o dată în viață #TuraDeVis pentru a înțelege cum această cultură prinde aripi în România!

Știm și vrem să demonstrăm lumii întregi că alergarea unește oamenii, așa că #TuraDeVis a trecut prin toate sectoarele Bucureștiului, unind sportivii de peste tot. Traseul a început de la Universitate, după care a străbătut sectoarele 1, 6, 5, 4, 3 și 2.

A fost o alergare de neuitat, după cum sugerează și fotografiile de mai jos!


Fotografiile din articol sunt realizate cu Nokia 8 Sirocco, care oferă experiența celui mai bun Android, cu cele mai recente inovații de la Google.  Actualizările regulate de securitate și upgrade-ul gratuit al SO timp de doi ani înseamnă că noul Nokia 8 Sirocco cu Android One va fi perfect sigur.

Camera panoramică de 12 MP, cu lentilă ZEISS și zoom optic 2x, îți asigură amintiri clare, chiar și din zilele neclare ale weekendurilor, dar și detaliile gastronomice ale preparatelor de ieri. Cu noul mod Pro al camerei foto, poți controla perfect fiecare imagine, ajustând manual balansul de alb, focalizarea, sensibilitatea (ISO), timpul de expunere și compensarea expunerii. Realizează reglaje complexe fără bătaie de cap și vezi rezultatele în timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu